Historia e EAHAD dhe Kongresit të Ardhshëm

Historia e EAHAD dhe Kongresit të Ardhshëm

Dëgjoni ndërsa Aislin Ryan, CEO i EAHAD, diskuton historinë e EAHAD dhe kongresin e ardhshëm.

Për më shumë informacion mbi Kongresin e ardhshëm EAHAD ose për t'u regjistruar, ju lutemi klikoni në butonin më poshtë:

KONGRESI EAHAD

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore