Hiperaktiviteti i Factor IX Padua (R338L) varet nga Aktiviteti i Kofaktorit të Faktorit VIIIa
Si të diskutojmë terapinë e gjeneve për hemofili? Një perspektivë e pacientit dhe mjekut
ISTH shpall shpalljen e iniciativës së re globale të arsimit në terapinë e gjeneve për hemofili
Antitrupat e asociuar me adenovirusin në grupin e pacientëve të hemofilisë në Mbretërinë e Bashkuar