Kërkesa për propozime: Inteligjencë artificiale / Hulumtim për mësimin e makinerive në hemofili

Kërkesa për propozime: Inteligjencë artificiale / Hulumtim për mësimin e makinerive në hemofili

Programi Global i Granteve Mjekësore të Pfizerit

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore