Përparimet dhe sfidat për terapinë e gjenit të hemofilisë

Përparimet dhe sfidat për terapinë e gjenit të hemofilisë

Batty P, Lillicrap D. Përparimet dhe sfidat për terapinë e gjenit të hemofilisë.
Gjenetika molekulare njerëzore. 2019; 28: R95-R101.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore