Shumica e pacientëve me hemofili shfaqin qëndrim pozitiv për terapinë gjenike në studim

Shumica e pacientëve me hemofili shfaqin qëndrim pozitiv për terapinë gjenike në studim

Lajmet e hemofilisë sot

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore