EMA miraton aplikacionin e ri të Biomarin për të miratuar Roctavian

EMA miraton aplikacionin e ri të Biomarin për të miratuar Roctavian

Lajmet e hemofilisë sot

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore