BioMarin merr Opinion pozitiv të CHMP në Evropë për terapinë gjenetike Valoctocogene Roxaparvovec për të trajtuar të rriturit me hemofili A të rëndë

BioMarin merr Opinion pozitiv të CHMP në Evropë për terapinë gjenetike Valoctocogene Roxaparvovec për të trajtuar të rriturit me hemofili A të rëndë
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore