BioMarin shpall rezultatet e provës pozitive të fazës 3 të terapisë gjenike tek të rriturit me hemofili të rëndë A; Studimi plotësoi të gjitha pikat përfundimtare të efikasitetit primar dhe sekondar në një grup të dhënash një vjeçare

BioMarin shpall rezultatet e provës pozitive të fazës 3 të terapisë gjenike tek të rriturit me hemofili të rëndë A; Studimi plotësoi të gjitha pikat përfundimtare të efikasitetit primar dhe sekondar në një grup të dhënash një vjeçare

PR Newswire

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore