Biografi

Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD

Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD
Spitali Universitar Goethe
Frankfurt / Main, Gjermani

Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD, është Profesor i Mjekësisë në Spitalin Universitar të Frankfurtit dhe drejton Departamentin e Hemostaseologjisë, Qendrën e Klinikës Mjekësore të Hemofilisë dhe Institutin e Mjekësisë së Transfuzionit. Ai është anëtar i shoqërive shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare dhe ka autorizuar ose bashkë-autor një numër të madh botimesh të rishikuara nga kolegët, artikuj të rishikuar ose kapituj librash. Hulumtimi i Dr. Wolfgang përqendrohet në studimet e cilësisë së jetës, çrregullimet e rralla të koagulimit, pacientët e moshuar me hemofili dhe sëmundjen von Willebrand, dhe trajtimet e reja, p.sh. terapia e gjeneve.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore