Mbulimi i Konferencës

Pikat kryesore nga Kongresi i 30-të i ISTH

Zbardhja e mekanizmit prapa mospërputhjes së analizës së faktorit VIII të rrjedhur nga AAV

Zbardhja e mekanizmit prapa mospërputhjes së analizës së faktorit VIII të rrjedhur nga AAV

Anna Sternberg, PhD
WATCH
Marrëdhënia midis FVIII të prodhuar nga Transgjeni dhe Shkalla e Gjakderdhjes 2 vjet pas Transferimit të Gjenit me Valoctocogene Roxaparvovec: Rezultatet nga Gener8-1

Marrëdhënia midis FVIII të prodhuar nga Transgjeni dhe Shkalla e Gjakderdhjes 2 vjet pas Transferimit të Gjenit me Valoctocogene Roxaparvovec: Rezultatet nga Gener8-1

Johnny Mahlangu, BSc, MBBCh, MMed, FCPath
WATCH
Rezultatet nga B-LIEVE, një studim i konfirmimit të dozës së fazës 1/2 i terapisë gjenetike AAV FLT180a në pacientët me hemofili B

Rezultatet nga B-LIEVE, një studim i konfirmimit të dozës së fazës 1/2 i terapisë gjenetike AAV FLT180a në pacientët me hemofili B

Guy Young, MD
WATCH
Përmirësime në cilësinë e jetës në lidhje me shëndetin tek të rriturit me hemofili B të rëndë ose mesatarisht të rëndë pas marrjes së terapisë gjenetike të Etranakogjenit Dezaparvovec

Përmirësime në cilësinë e jetës në lidhje me shëndetin tek të rriturit me hemofili B të rëndë ose mesatarisht të rëndë pas marrjes së terapisë gjenetike të Etranakogjenit Dezaparvovec

Steven W. Pipe, M
WATCH
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore