Analiza përfundimtare nga prova kryesore e fazës 3 të terapisë gjenetike HOPE-B: Efikasiteti dhe siguria e qëndrueshme në gjendje të qëndrueshme të Etranakogjenit Dezaparvovec në të rriturit me hemofili B të rëndë ose mesatarisht të rëndë
Pikat kryesore nga Kongresi i 15-të Vjetor i EAHAD

Analiza përfundimtare nga prova kryesore e fazës 3 të terapisë gjenetike HOPE-B: Efikasiteti dhe siguria e qëndrueshme në gjendje të qëndrueshme të Etranakogjenit Dezaparvovec në të rriturit me hemofili B të rëndë ose mesatarisht të rëndë

Wolfgang Miesbach1; Frank WGLeebeek2; Michael Recht3; Nigel S. Key4; Susan Lattimore3; Giancarlo Castaman5; Michiel Coppens6; David Cooper7; Sergio Slawka7; Stephanie Verweij7; Robert Gut7; Ricardo Dolmetsch7; Yanyan Li8; Paul E. Monahan8; Steven W. Pipe9

Hetuesit HOPE-B1; Spitali Universitar Frankfurt, Frankfurt, Gjermani2; Erasmus MC, Qendra Mjekësore Universitare Roterdam, Holandë3; Oregon Health & Science University, Portland, OR, Shtetet e Bashkuara4; Universiteti i Karolinës së Veriut, Chapel Hill, NC, Shtetet e Bashkuara5; Qendra për Çrregullimet e Gjakderdhjes dhe Koagulimit, Spitali Universitar Careggi, Firence, Itali6; Qendrat Mjekësore të Universitetit të Amsterdamit, Universiteti i Amsterdamit, Amsterdam, Holandë7; uniQureBV, Amsterdam, Holandë/uniQure Inc. Lexington, MA, SHBA8; CSL Behring, Mbreti i Prusisë, PA, Shtetet e Bashkuara9; University of Michigan, Ann Arbor, MI, Shtetet e Bashkuara

PTRMBAJTJA E LIDHUR

Webinare interaktive
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore