Efikasiteti dhe siguria e transferimit të gjeneve Valoctocogene Roxaparvovec për Hemofilinë e rëndë A: Rezultatet nga analiza dyvjeçare GENEr8-1
Pikat kryesore nga Kongresi i 15-të Vjetor i EAHAD

Efikasiteti dhe siguria e transferimit të gjeneve Valoctocogene Roxaparvovec për Hemofilinë e rëndë A: Rezultatet nga analiza dyvjeçare GENEr8-1

Prezantuar nga: Steven W. Pipe, MD, University of Michigan, Ann Arbor, Michigan, USA

PTRMBAJTJA E LIDHUR

Webinare interaktive
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore