Pikat kryesore nga seminari i 15-të i NHF mbi teknologjitë e reja dhe transferimi i gjeneve për hemofili

Pikat kryesore nga seminari i 15-të i NHF mbi teknologjitë e reja dhe transferimi i gjeneve për hemofili

Paraqitur nga: David Lillicrap, MD dhe Glenn F. Pierce, MD, PhD
13-14 shtator 2019 • Washington, DC

Imazh


Prezantimi
Paraqitur nga Dr. Lillicrap

Sfidat e shoqëruara me AAV si një mjet për dorëzimin e transgeneve terapeutike
Paraqitur nga Dr. Pierce

Udhëzimi FDA për Terapinë e Klinikës së Gjeneve të Hemofilisë
Paraqitur nga Dr. Pierce

Faktori IX Përditësimi i provave klinike të terapisë së gjeneve
Paraqitur nga Dr. Lillicrap


Redaktimi i gjeneve dhe terapia me bazë qelizore për hemofili
Paraqitur nga Dr. PierceShikoni përpara me optimizëm
Paraqitur nga Dr. Pierce

Faktori VIII Azhurnimi i provave klinike të terapisë së gjeneve
Paraqitur nga Dr. Lillicrap


Terapitë e gjeneratës së ardhshme për hemofili
Paraqitur nga Dr. Lillicrap

Përgjigja ndaj Dorëzimit të Vektorit AAV
Paraqitur nga Dr. Lillicrap


Zgjerimi i terapisë së gjeneve te fëmijët me hemofili
Paraqitur nga Dr. Lillicrap

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore