EKSPLORE: Bazat në Terapinë Gjenike për Hemofilinë

Filloni Aktivitetin
Mirësevini në EXPLORE: Themelet në Terapinë e Gjenit për Hemofilinë, një aktivitet edukativ i pavarur. Ky modul është një përvojë mësimore interaktive që ju lejon të angazhoheni me përmbajtjen bazuar në nevojat dhe interesat tuaja individuale.
FILLO TANI!
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore