Intervistat e ekspertit të muajit

Ekspertët e Terapisë Gjene në Hemofili nga e gjithë bota ofrojnë azhurnime çdo muaj mbi informacionin dhe lajmet më të fundit.

Videoja e këtij muaji: Prova klinike Spark 1/2 SPK-8011

Paraqitur nga: Stacy E. Croteau, MD, MMS Drejtoreshë Mjekësore, Asistent Profesor i Pediatrisë në Qendrën e Hemofilisë në Boston, Shkolla Mjekësore e Harvardit, Boston, Massachusetts

Përditësime shtesë

Të dhënat pesëvjeçare konfirmojnë shprehje të qëndrueshme FIX

Paraqitur nga: Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD, Departamenti i Çrregullimeve të Koagulimit dhe Qendra Gjithëpërfshirëse e Haemofilisë, Spitali Universitar Goethe, Frankfurt / Gjermania kryesore.

Çfarë të presësh në Kongresin e ardhshëm ISTH në Hemofilinë e Terapisë së Gjenit

Paraqitur nga: David Lillicrap, MD, FRCPC, Departamenti i Patologjisë dhe Mjekësisë Molekulare, Universiteti i Mbretëreshës, Kingston, Ontario

Pikat kryesore nga Takimi i 24-të Vjetor i ASGCT

Paraqitur nga: Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD, Departamenti i Çrregullimeve të Koagulimit dhe Qendra Gjithëpërfshirëse e Haemofilisë, Spitali Universitar Goethe, Frankfurt / Gjermania kryesore.

Hepatoksiciteti dhe Terapia e Gjeneve
 

Paraqitur nga: Guy Young, MD, Drejtor, Programi i Hemostazës dhe Trombozës, Profesor i Pediatrisë (Studiues Klinik), Shkolla e Mjekësisë Keck e USC, Los Angeles, California.

Qëndrueshmëria: Dallimet e Faktorit VIII dhe Faktorit IX

Paraqitur nga: Guy Young, MD, Drejtor, Programi i Hemostazës dhe Trombozës, Profesor i Pediatrisë (Studiues Klinik), Shkolla e Mjekësisë Keck e USC, Los Angeles, California.
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore