Na Kontaktoni

Kjo faqe në internet është menduar për profesionistët e kujdesit shëndetësor

Nëse jeni pacient ose kujdestar, ju rekomandojmë të vizitoni Uebfaqe e Federatës Botërore të Hemofilisë.

Ju lutemi plotësoni fushën e kërkuar.
Ju lutemi plotësoni fushën e kërkuar.
Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore