Manuali i Trainerëve për Trajnerët

Manuali i Trainerëve për Trajnerët

Trajnimi-Gjenerali ISTH në Hemofili

Përmbledhje

ISTH është e gatshme të ndihmojë komunitetin e hemofilisë të përgatitet për miratimin në të ardhmen të një terapie gjenesh në hemofili. Janë krijuar arsim dhe mjete për t'ju ndihmuar juve (trajnerin) dhe ekipin tuaj në rrugën e gatishmërisë. Merrni pjesë në Trajnimi-Gjenerali ISTH në Hemofili programoni duke ndjekur hapat më poshtë:

  1. Complete sondazhi fillestar i hemofilisë (Optional)
  2. Merrni pjesë në një seancë e trajnimit virtual të drejtpërdrejtëose rishikoni modulin e qëndrueshëm nëse nuk janë në gjendje të marrin pjesë në kohë reale
  3. Complete sondazh i shpejtë pas vlerësimit, e cila do të masë gatishmërinë për shpërndarjen e arsimit dhe trajnimit në komunitetin tuaj
  4. Nëse sondazhi tregon nevojën për më shumë arsim, modulet do të sugjerohen për rishikim
  5. Qasja në mjete arsimore të trajnimit
  6. Punoni vetë ose me ekipin tuaj të kujdesit për qendrën e trajtimit të hemofilisë (HTC) plotësoni Udhëzimet e Ndryshimit
  7. Qëndroni në kontakt me kolegët dhe ekspertët nga e gjithë bota përfshirja në bordet e diskutimit
HAPI 1: Terapia e gjeneve në studimin bazë të hemofilisë - Përcaktoni nevojat

Ky sondazh është një mjet opsional për të identifikuar ju ose nevojat arsimore të ekipit tuaj. Trajnerët inkurajohen të plotësojnë sondazhin para se të marrin pjesë në një nga sesionet e drejtpërdrejta virtuale, ose nëse trajnojnë të tjerët, ata duhet të kërkojnë nga ekipet e tyre që ta plotësojnë atë. Përgjigjet do të ndihmojnë në përshtatjen e përmbajtjes me nevojat e tyre specifike. Mund të përdoret gjithashtu para dhe pas një sesioni trajnimi në ekip për të shërbyer si vlerësim bazë dhe vlerësim pasues për përparimet në njohuri dhe besim.

Hapi 2: Sesioni i Trainer-it-Trainerit - Trajnim i plotë

Shikoni seancën trajnuese. Pas këtij sesioni, ju do të keni qasje në mjetet e mbështetjes arsimore përmes bordeve të diskutimit.

Na tregoni si po ia dilni. A ka tema për të cilat keni nevojë për arsim shtesë, ose ndihmë të mëtejshme për të mbështetur trajnimin tuaj? Importantshtë e rëndësishme për ne që ta kuptoni përmbajtjen mjaft mirë për të qenë në gjendje të edukoni të tjerët.

Hapi 3: Sondazh i shpejtë pas vlerësimit - Vlerësoni gatishmërinë

Rezultatet do të tregojnë nëse jeni gati të trajnoni të tjerët, ose nëse ka disa tema për të cilat keni nevojë për pak më shumë edukim. Rezultatet do t'ju drejtojnë drejt moduleve arsimore të gatshme të krijuara nga ISTH.

Hapi 4: Edukimi Angazhues - Mësoni së bashku

Zgjidhni nga Webinars Interactive, Podcasts dhe Provat Klinike të Ilustruara.

Këto mjete arsimore mund të arrihen nga anëtarët e ekipit HTC individualisht ose mund të përdoren gjatë seancave të edukimit në grup. Mjetet sigurojnë që të gjithë anëtarët e ekipit të kenë njohuritë e nevojshme themelore para se të përfshihen në diskutime se si të integrojnë ndryshimet në praktikë. Çdo podcast dhe uebinar është 30 ~ minuta dhe është në dispozicion për AMA PRA Kategoria 1 Kredi.

Ilustrimet e Provave Klinike

SHPRESA-B: AMT-061

BMN 270-301

BMN 270-302

PF 07055480 (SB 525)

PF 06838435 (SPK 9001)

Hapi 5: Udhëzuesi i Ndryshimit - Përcaktoni një Plan

La Ndryshoni Udhëzuesin ju mundëson juve dhe ekipin tuaj të kujdesit të eksploroni pengesat e mundshme, sinergjitë dhe burimet e nevojshme të nevojshme për të bërë ndryshime në qasjen tuaj të kujdesit klinik dhe për të zhvilluar plane vepruese.

Hapi 6: Bordi i Diskutimit - Lidhu me kolegët

Qëndroni në kontakt me kolegët dhe ekspertët nga e gjithë bota duke u përfshirë në bordet e diskutimit. Regjistrohu këtu për një llogari falas në flipgrid për t'u lidhur me kolegët tuaj.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore