Intervistat e ekspertit të muajit

Ekspertët e Terapisë Gjene në Hemofili nga e gjithë bota ofrojnë azhurnime çdo muaj mbi informacionin dhe lajmet më të fundit.

Video e këtij Muaji: Të Dhënat Pesëvjeçare Konfirmojnë Shprehje të Qëndrueshme FIX dhe Reduktime të Qëndrueshme në Gjakderdhje dhe Përdorim të Faktorit IX Pas Terapisë Gjenike AMT-060 tek të rriturit me Hemofili të rëndë ose të moderuar të rëndë B

Paraqitur nga: Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD, Departamenti i Çrregullimeve të Koagulimit dhe Qendra Gjithëpërfshirëse e Haemofilisë, Spitali Universitar Goethe, Frankfurt / Gjermania kryesore.

Përditësime shtesë

Çfarë të presësh në Kongresin e ardhshëm ISTH në Hemofilinë e Terapisë së Gjenit

Paraqitur nga: David Lillicrap, MD, FRCPC, Departamenti i Patologjisë dhe Mjekësisë Molekulare, Universiteti i Mbretëreshës, Kingston, Ontario

Pikat kryesore nga Takimi i 24-të Vjetor i ASGCT

Paraqitur nga: Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD, Departamenti i Çrregullimeve të Koagulimit dhe Qendra Gjithëpërfshirëse e Haemofilisë, Spitali Universitar Goethe, Frankfurt / Gjermania kryesore.

Hepatoksiciteti dhe Terapia e Gjeneve
 

Paraqitur nga: Guy Young, MD, Drejtor, Programi i Hemostazës dhe Trombozës, Profesor i Pediatrisë (Studiues Klinik), Shkolla e Mjekësisë Keck e USC, Los Angeles, California.

Qëndrueshmëria: Dallimet e Faktorit VIII dhe Faktorit IX

Paraqitur nga: Guy Young, MD, Drejtor, Programi i Hemostazës dhe Trombozës, Profesor i Pediatrisë (Studiues Klinik), Shkolla e Mjekësisë Keck e USC, Los Angeles, California.