Edukimi i kaluar në Kongresin ISTH

Ju lutemi klikoni shigjetat në këndin e poshtëm të djathtë të shiritit të kërkimit për të parë videot në ekranin e plotë.

ISTH 2018

Takimi i 64-të Vjetor i Komitetit Shkencor dhe Standardizimit (SSC) në Dublin, Irlandë në 18-21 korrik 2018.

Gjykimet Klinike të Terapisë së Gjeneve; A. Srivastava
 

Mbikëqyrja dhe monitorimi i ngjarjeve të pafavorshme; F. Peyvandi

Prezantimi i bazuar në raste hemofili B; J. Malangu

ISTH 2017

Kongresi ISTH 2017 në Berlin, Gjermani, nga 8-13 korrik 2017.

Pikat kryesore të shkencës klinike në ISTH 2017; A. Angelillo-Scherrer

Zëvendësimi i terapisë së gjenit; K. Lartë
 

Hemofilia: nga Royal Gene në Terapinë e Gjeneve; M Vand den Berg

ISTH 2016

Kongresi ISTH 2016 në Montpellier, Faance, nga 25-28 maj 2016.

Trajtimet me bazë qelizore në hemofili;
D. Lilikrap

E ardhmja e terapisë së gjeneve; A. Fischer
 

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore