Rreth ISTH

Logo ISTH

E themeluar në 1969, ISTH është organizata udhëheqëse në mbarë botën jo-fitimprurëse e përkushtuar për avancimin e të kuptuarit, parandalimit, diagnostikimit dhe trajtimit të çrregullimeve trombotike dhe të gjakderdhjes. ISTH është një organizatë ndërkombëtare e anëtarësimit profesional me më shumë se 5,000 klinicistë, studiues dhe edukatorë që punojnë së bashku për të përmirësuar jetën e pacientëve në më shumë se 100 vende të botës. Ndër aktivitetet dhe nismat e tij shumë të vlerësuara janë programet e arsimit dhe standardizimit, aktivitete kërkimore, terapi qelizore dhe gjenike, kongrese vjetore, botime të vlerësuara nga kolegët, komitete ekspertësh dhe programe ndërgjegjësimi. Vizitoni ISTH në internet në www.isth.org.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore