Rreth kësaj nisme

Ndërsa terapia e gjeneve shfaqet si një qasje e re e mundshme për trajtimin e hemofilisë, Shoqëria Ndërkombëtare mbi Trombozën dhe Haemostasis (ISTH) është krenare të prezantojë Terapia e gjeneve në hemofili: Një Nismë Edukimi ISTH.

Në fillim të vitit 2019, ISTH organizoi një grup ekspertësh me renome botërore nga komuniteti global i hemofilisë për të zhvilluar një studim për të identifikuar nevojat e paplotësuara arsimore specifike për gjenet terapinë në hemofili. Sondazhi u shpërnda në internet për një audiencë ndërkombëtare. Rezultatet demonstruan se shumë prej tyre kanë nevojë për më shumë edukim mbi bazat e terapisë së gjeneve dhe një kuptim më të mirë të gjenoterapisë si një qasje trajtimi për hemofilinë A dhe B.

ISTH dhe ekspertët globalë të hemofilisë kanë zhvilluar burime arsimore për të adresuar këto nevoja, duke ju siguruar një vend të përparuar për të mësuar rreth gjenit terapisë në hemofili. Përmirësoni të kuptuarit tuaj mbi bazat dhe qëndroni në krah të përparimeve të fundit klinike, pasi lidhen me terapinë e gjeneve në hemofili. Mësoni nga ekspertë kryesorë globalë në këtë platformë dinamike arsimore.


mbështetje

ISTH dëshiron të falënderojë Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc. për mbështetjen e tyre ndaj kësaj nisme arsimoreUdhërrëfyesi arsimor i ISTH - Edukimi udhëzues për të ardhmen

Imazh

Komitet Drejtues

Imazh

Flora Peyvandi, MD, PhD (Bashkëkryetare)

Imazh

David Lillicrap, MD
(Bashkëkryetari)

Imazh

Pratima Chowdary, MD, MRCP, FRCPATH

Imazh

Johnny Mahlangu, BSc, MBBCh, MMed, FCPath

Imazh

Wolfgang A. Miesbach, MD, PhD

Imazh

Margareth C. Ozelo, MD, PhD

Imazh

Glenn F. Pierce, MD, PhD

Imazh

Steven W. Pipe, MD

Imazh

Alok Srivastava, MD, FRACP, FRCPA, FRCP

Imazh

Thierry VandenDriessche, PhD

Rreth ISTH

Logo ISTH

E themeluar në 1969, ISTH është organizata udhëheqëse në mbarë botën jo-fitimprurëse e përkushtuar për avancimin e të kuptuarit, parandalimit, diagnostikimit dhe trajtimit të çrregullimeve trombotike dhe të gjakderdhjes. ISTH është një organizatë ndërkombëtare e anëtarësimit profesional me më shumë se 5,000 klinicistë, studiues dhe edukatorë që punojnë së bashku për të përmirësuar jetën e pacientëve në më shumë se 100 vende të botës. Ndër aktivitetet dhe nismat e tij shumë të vlerësuara janë programet e arsimit dhe standardizimit, aktivitete kërkimore, terapi qelizore dhe gjenike, kongrese vjetore, botime të vlerësuara nga kolegët, komitete ekspertësh dhe programe ndërgjegjësimi. Vizitoni ISTH në internet në www.isth.org.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore