Terapia e gjeneve të hemofilisë - Përgatitja për kujdes klinik: Seria e Webinareve

Terapia e gjeneve të hemofilisë - Përgatitja për kujdes klinik

Informacion CME

PROVIDERI I AKREDITUAR
Ky aktivitet sigurohet nga Fondacioni France dhe prodhohet në bashkëpunim me Shoqërinë Ndërkombëtare për Trombozën dhe Hemostazën.
Titulli i aktivitetit: Moduli i Vetë-Vlerësimit të Terapisë Gjenetike në Hemofilinë
Topic: Terapia e gjeneve në hemofili
Lloji i Akreditimit: Kredia (t) e kategorisë 1 të AMA PRA
Release Date: Tetor 20, 2022
Data e skadencës: Tetor 19, 2023
Koha e parashikuar për të përfunduar aktivitetin: 75 minuta

INFORMACION KONTAKTONI

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë aktivitet të CME, ju lutemi kontaktoni Fondacionin France në 860-434-1650 ose Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë..

MËNYRA E PJESËMARRJES/SI TË MARRENI KREDI

  1. Nuk ka tarifa për pjesëmarrjen dhe marrjen e kredisë për këtë aktivitet
  2. Rishikoni objektivat e aktivitetit dhe informacionin CME/CE
  3. Përfundoni aktivitetin CME / CE
  4. Plotësoni këtë formular vlerësimi/vërtetimi CME/CE: https://surveys.francefoundation.com/s3/9153-ISTH-Hemophilia-Gene-Therapy-Readying-for-Clinical-Care-Enduring-Evaluation

    Ky formular i jep çdo pjesëmarrësi mundësinë të komentojë se si pjesëmarrja në aktivitet do të ndikojë në praktikën e tyre profesionale; cilësinë e procesit mësimor; perceptimi i efektivitetit të rritur profesional; perceptimi i njëanshmërisë komerciale; dhe pikëpamjet e tyre për nevojat e ardhshme arsimore
  5. Nëse jeni duke kërkuar AMA PRA Kategoria 1 Kredite™ ose një certifikatë pjesëmarrjeje — certifikata juaj CME/CE do të jetë e disponueshme për shkarkim

KËRKESA TEKNIKE

Ky sajt dhe aktivitetet e tij shikohen më së miri duke përdorur versionet më të fundit të shfletuesve Chrome, Edge, Firefox dhe Safari.

Për më tepër, ky sajt dhe aktivitetet e tij shikohen më së miri duke përdorur sistemin operativ më të fundit për pajisjen tuaj.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore