Pikat kryesore nga Takimi i 25-të Vjetor i Shoqatës Amerikane të Terapisë Gjenetike dhe Qelizore (ASGCT)

Informacion CME

PROVIDERI I AKREDITUAR
Ky aktivitet sigurohet bashkarisht nga Fondacioni France, dhe Shoqeria Nderkombetare mbi Trombozen dhe Haemostasis.
Titulli i aktivitetit: Pikat kryesore nga Takimi i 25-të Vjetor i Shoqatës Amerikane të Terapisë Gjenetike dhe Qelizore (ASGCT)
Topic: Terapia e gjeneve në hemofili
Lloji i Akreditimit: Kredia (t) e kategorisë 1 të AMA PRA
Release Date: Qershor 20, 2022
Data e skadencës: Qershor 19, 2023
Koha e parashikuar për të përfunduar aktivitetin: 15 minuta

INFORMACION KONTAKTONI

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë aktivitet të CME, ju lutemi kontaktoni Fondacionin France në 860-434-1650 ose info@francefoundation.com.

MËNYRA E PJESËMARRJES/SI TË MARRENI KREDI

  1. Nuk ka tarifa për pjesëmarrjen dhe marrjen e kredisë për këtë aktivitet
  2.  Rishikoni objektivat e aktivitetit dhe informacionin CME/CE
  3. Përfundoni aktivitetin CME / CE
  4. Plotësoni formularin e vlerësimit/vërtetimit të CME/CE. Ky formular i jep çdo pjesëmarrësi mundësinë të komentojë se si pjesëmarrja në aktivitet do të ndikojë në praktikën e tyre profesionale; cilësinë e procesit mësimor; perceptimi i efektivitetit të rritur profesional; perceptimi i njëanshmërisë komerciale; dhe pikëpamjet e tij/saj për nevojat e ardhshme arsimore.
    • Nëse po kërkoni kredite të kategorisë 1 AMA PRA ose një certifikatë pjesëmarrjeje - certifikata juaj CME/CE do të jetë e disponueshme për shkarkim

KËRKESA TEKNIKE

Ky sajt dhe aktivitetet e tij shikohen më së miri duke përdorur versionet më të fundit të shfletuesve Chrome, Edge, Firefox dhe Safari.

Për më tepër, ky sajt dhe aktivitetet e tij shikohen më së miri duke përdorur sistemin operativ më të fundit për pajisjen tuaj.

Imazh

Please enable the javascript to submit this form

Mbështetur nga grante arsimore nga Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics dhe uniQure, Inc.

SSL thelbësore