Историјат на ЕАХАД и претстојниот конгрес

Историјат на ЕАХАД и претстојниот конгрес

Слушајте додека Аислин Рајан, извршен директор на EAHAD, разговара за историјата на EAHAD и претстојниот конгрес.

За повеќе информации за претстојниот Конгрес на EAHAD или за регистрација, кликнете на копчето подолу:

КОНГРЕС ЕАХАД

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL