BioMarin најавува трајна хемостатска ефикасност одржана повеќе од 6 години во тековна фаза 1/2 студија на Valoctocogene Roxaparvovec, Истражувачка генска терапија за хемофилија А

BioMarin најавува трајна хемостатска ефикасност одржана повеќе од 6 години во тековна фаза 1/2 студија на Valoctocogene Roxaparvovec, Истражувачка генска терапија за хемофилија А
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL