Искра терапевтика објавува ажурирани податоци за SPK-8011 од клиничко испитување од фаза 1/2 во хемофилија А на Виртуелен Конгрес ISTH 2020

Искра терапевтика објавува ажурирани податоци за SPK-8011 од клиничко испитување од фаза 1/2 во хемофилија А на Виртуелен Конгрес ISTH 2020

Терапевтика на искри

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано со образовни грантови од Баер, Биомарин, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Shire, Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL