Напредоци и предизвици за гено-терапија со хемофилија

Напредоци и предизвици за гено-терапија со хемофилија

Batty P, Lillicrap D. Напредоци и предизвици за гено-терапија со хемофилија.
Човечка молекуларна генетика. 2019 година; 28: R95-R101.

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL