Повеќето пациенти со хемофилија покажуваат позитивен став за генетска терапија во студијата

Повеќето пациенти со хемофилија покажуваат позитивен став за генетска терапија во студијата

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL