Генска терапија AMT-060 за хемофилија Б спречува крварење до 5 години, тековни испитувања

Генска терапија AMT-060 за хемофилија Б спречува крварење до 5 години, тековни испитувања

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано со образовни грантови од Баер, Биомарин, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Shire, Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL