Прва генска терапија за возрасни со тешка хемофилија А, BioMarin's ROCTAVIAN™ одобрена од Европската комисија (ЕК)

Прва генска терапија за возрасни со тешка хемофилија А, BioMarin's ROCTAVIAN™ одобрена од Европската комисија (ЕК)
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL