ЕМА ја одобри новата апликација на Биомарин за одобрување на Роктавијан

ЕМА ја одобри новата апликација на Биомарин за одобрување на Роктавијан

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL