Податоците покажуваат потенцијал на терапија со гектави со роктавијан за хемофилија А.

Податоците покажуваат потенцијал на терапија со гектави со роктавијан за хемофилија А.

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL