Критериумите за испитувања со генетска терапија можат да исклучат многумина со тешка хемофилија

Критериумите за испитувања со генетска терапија можат да исклучат многумина со тешка хемофилија

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано со образовни грантови од Баер, Биомарин, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Shire, Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL