Кина ја одобрува испитувањето на хемофилија Б за испитување на генска терапија BBM-H901

Кина ја одобрува испитувањето на хемофилија Б за испитување на генска терапија BBM-H901

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано со образовни грантови од Баер, Биомарин, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Shire, Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL