BioMarin доби позитивно мислење од CHMP во Европа за генската терапија Valoctocogene Roxaparvovec за лекување на возрасни со тешка хемофилија А

BioMarin доби позитивно мислење од CHMP во Европа за генската терапија Valoctocogene Roxaparvovec за лекување на возрасни со тешка хемофилија А
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL