BioMarin објавува позитивни резултати од студијата за генетска терапија во фаза 3 кај возрасни со тешка хемофилија А; Студија ги исполни сите примарни и секундарни крајни точки на ефикасност во едногодишно множество на податоци

BioMarin објавува позитивни резултати од студијата за генетска терапија во фаза 3 кај возрасни со тешка хемофилија А; Студија ги исполни сите примарни и секундарни крајни точки на ефикасност во едногодишно множество на податоци
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL