AMT-061 ја зголемува активноста на FIX, го намалува крварењето во испитувањето во фаза 3, шоу на податоци

AMT-061 ја зголемува активноста на FIX, го намалува крварењето во испитувањето во фаза 3, шоу на податоци

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL