Покриеност на конференцијата

Врвни моменти од 30-тиот конгрес на ISTH

Објаснување на механизмот зад несовпаѓањето на анализата на фактор VIII добиен од AAV

Објаснување на механизмот зад несовпаѓањето на анализата на фактор VIII добиен од AAV

д-р Ана Стернберг
WATCH
Врска помеѓу FVIII произведен од трансген и стапки на крвавење 2 години по трансферот на гените со Valoctocogene Roxaparvovec: Резултати од Gener8-1

Врска помеѓу FVIII произведен од трансген и стапки на крвавење 2 години по трансферот на гените со Valoctocogene Roxaparvovec: Резултати од Gener8-1

Johnони Mahlangu, BSc, MBBCh, MMed, FCPath
WATCH
Резултати од B-LIEVE, фаза 1/2 студија за потврда на дозата на генската терапија со FLT180a AAV кај пациенти со хемофилија Б

Резултати од B-LIEVE, фаза 1/2 студија за потврда на дозата на генската терапија со FLT180a AAV кај пациенти со хемофилија Б

Гај Јанг, д-р
WATCH
Подобрување на квалитетот на живот поврзан со здравјето кај возрасни со тешка или умерено тешка хемофилија Б по примање генска терапија со етранакоген Дезапарвовец

Подобрување на квалитетот на живот поврзан со здравјето кај возрасни со тешка или умерено тешка хемофилија Б по примање генска терапија со етранакоген Дезапарвовец

Стивен В. Пајп, М
WATCH
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL