Минато ISTH Конгресно образование

Кликнете на стрелките во долниот десен агол на лентата за пребарување за да видите на целиот екран на видеа.

ISTH 2018 година

64-та Годишна средба на Комитетот за научна и стандардизација (ССЦ) во Даблин, Ирска на 18-21 јули 2018 година.

Клинички испитувања со генетска терапија; А. Сривастава
 

Надзор и мониторинг на неповолни настани; Ф. Пејанди

Презентација заснована на случај на хемофилија Б; Ј Малангу

ISTH 2017 година

Конгресниот ISTH 2017 во Берлин, Германија, од 8 до 13 јули 2017 година.

Определување на клиничката наука на ISTH 2017; А. Ангелило-Шерер

Замена на генетска терапија; К. Високо
 

Хемофилија: од кралскиот ген до генска терапија; М Ванд ден Берг

ISTH 2016 година

Конгресниот ISTH 2016 во Монпелје, Фаанс, од 25-28 мај 2016 година.

Клетки-базирани третмани во хемофилија;
Д. Лиликрап

Иднината на гената терапија; A. Фишер
 

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL