Тековно ажурирање на клиничките испитувања за генска терапија за хемофилија
Врвни моменти од 28-миот годишен конгрес на ESGCT

Тековно ажурирање на клиничките испитувања за генска терапија за хемофилија

Д-р Волфганг Мисбах
Универзитетска болница Гете, Франкфурт, Германија

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL