Контактирајте нѐ

Оваа веб-страница е наменета за професионалци во здравството

Ако сте пациент или старател, ви препорачуваме да ја посетите Веб-страница на Светската федерација за хемофилија.

Пополнете го потребното поле.
Пополнете го потребното поле.
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL