Најважни моменти од Конгресот на ISTH 2022 година

9-13 јули 2022 година Лондон, Англија, ОК

Информации за КМЕ

АКРЕДИТИВЕН ПРОВИДЕР
Оваа активност е обезбедена од Фондацијата Франција и произведена во соработка со Меѓународното друштво за тромбоза и хемостаза.
Наслов на активност: Врвни моменти од Конгресот на ISTH 2022 година (9-13 јули 2022 година Лондон, Англија, ОК)

Тема: Генетска терапија кај хемофилија

Тип на акредитација: Кредит (и) на категоријата 1 на AMA PRA

Датум на издавање: Август 5, 2022

Дата на истекување: Август 4, 2023

Проценето време за комплетна активност: 30 минути

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ако имате прашања во врска со оваа активност на КМЕ, ве молиме контактирајте го Фондацијата Франс на 860-434-1650 или info@francefoundation.com.

НАЧИН НА УЧЕСТВО/КАКО ДА ДОБИЕТЕ КРЕДИТ

  1. Нема такси за учество и добивање кредит за оваа активност
  2.  Прегледајте ги целите на активноста и информациите за CME/CE
  3. Завршете ја CME / CE активност
  4. Пополнете го формуларот за евалуација/атест на CME/CE. Овој формулар му дава можност на секој учесник да коментира како учеството во активноста ќе влијае на нивната професионална пракса; квалитетот на наставниот процес; перцепцијата за зголемена професионална ефективност; перцепцијата на комерцијална пристрасност; и неговите/нејзините ставови за идните образовни потреби
  5. Ако барате AMA PRA Категорија 1 Кредити™ или сертификат за учество - вашиот CME/CE сертификат ќе биде достапен за преземање

ТЕХНИЧКИ БАРАЊА

Оваа страница и нејзините активности најдобро се гледаат со користење на најновите верзии на прелистувачите Chrome, Edge, Firefox и Safari.

Дополнително, оваа страница и нејзините активности најдобро се гледаат со користење на најновиот оперативен систем за вашиот уред.

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL