Критериумите за испитувања со генетска терапија можат да исклучат многумина со тешка хемофилија

Критериумите за испитувања со генетска терапија можат да исклучат многумина со тешка хемофилија

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL