Генска терапија Роктавијан спречува крварење во текот на 5 години, покажуваат податоците

Генска терапија Роктавијан спречува крварење во текот на 5 години, покажуваат податоците

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL