Роктавијан, генетска терапија со хем А, одржува пад на стапките на крварење, шоу на податоци во фаза 3

Роктавијан, генетска терапија со хем А, одржува пад на стапките на крварење, шоу на податоци во фаза 3

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL