Кина ја одобрува испитувањето на хемофилија Б за испитување на генска терапија BBM-H901

Кина ја одобрува испитувањето на хемофилија Б за испитување на генска терапија BBM-H901

Вести за хемофилија денес

Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL