Конечна анализа од клучната фаза 3. Испитување на генската терапија HOPE-B: стабилна стабилна ефикасност и безбедност на етранакоген Дезапарвовец кај возрасни со тешка или умерено тешка хемофилија Б
Определување од 15-тиот Годишен конгрес на ЕАХАД

Конечна анализа од клучната фаза 3. Испитување на генската терапија HOPE-B: стабилна стабилна ефикасност и безбедност на етранакоген Дезапарвовец кај возрасни со тешка или умерено тешка хемофилија Б

Волфганг Мизбах1; Френк ВГЛибек2; Мајкл Рехт3; Најџел С. Ки4; Сузан Латимор3; Џанкарло Кастаман5; Мишел Копенс6; Дејвид Купер7; Серхио Славка7; Стефани Вервеј7; Роберт Гут7; Рикардо Долмеч7; Јањан Ли8; Пол Е. Монахан8; Стивен В. Пајп9

Истражувачите на HOPE-B1; Универзитетска болница Франкфурт, Франкфурт, Германија2; Еразмус MC, Универзитетски медицински центар Ротердам, Холандија3; Универзитет за здравје и наука во Орегон, Портланд, OR, Соединетите Американски Држави4; Универзитетот во Северна Каролина, Чапел Хил, NC, Соединетите Американски Држави5; Центар за нарушувања на крварењето и коагулација, Универзитетска болница Кареги, Фиренца, Италија6; Медицински центри на Универзитетот во Амстердам, Универзитетот во Амстердам, Амстердам, Холандија7; uniQureBV, Амстердам, Холандија/uniQure Inc. Лексингтон, МА, САД8; ЦСЛ Беринг, крал на Прусија, ПС, Соединетите Американски Држави9; Универзитетот во Мичиген, Ен Арбор, МИ, САД

ПОВРЗАНИ СОДРИНА

Интерактивни Webinars
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL