Ефикасност и безбедност на трансферот на гените Valoctocogene Roxaparvovec за тешка хемофилија А: Резултати од двегодишната анализа GENEr8-1
Определување од 15-тиот Годишен конгрес на ЕАХАД

Ефикасност и безбедност на трансферот на гените Valoctocogene Roxaparvovec за тешка хемофилија А: Резултати од двегодишната анализа GENEr8-1

Презентирано од: Steven W. Pipe, MD, University of Michigan, Ann Arbor, Michigan, USA

ПОВРЗАНИ СОДРИНА

Интерактивни Webinars
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL