Покриеност на конференцијата

Определување од виртуелниот конгрес на ЕАХАД 2021 година

Ефикасност и безбедност на Етранакоген Дезапарвовец кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б: Први податоци од судењето за генетска терапија со надеж-Б во фаза 3

Ефикасност и безбедност на Етранакоген Дезапарвовец кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б: Први податоци од судењето за генетска терапија со надеж-Б во фаза 3

Д-р Стивен В.

WATCH
Карактеризација на адено-асоциран азино-поврзан со векторски вирус по долгорочно следење во моделот на куче по хемофилија

Карактеризација на адено-асоциран азино-поврзан со векторски вирус по долгорочно следење во моделот на куче по хемофилија

Д-р Пол Бети

WATCH
Етранакоген Дезапарвовец (варијанта AAV5-Падова hFIX), подобрен вектор за трансфер на гени кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б: Двегодишни податоци од испитување на фаза 2б

Етранакоген Дезапарвовец (варијанта AAV5-Падова hFIX), подобрен вектор за трансфер на гени кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б: Двегодишни податоци од испитување на фаза 2б

Д-р Анет фон Дригалски, фарма

WATCH
AMT-060 генетска терапија кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б Потврди стабилно изразување на FIX и трајни намалувања на крварењето и потрошувачка на фактор IX до 5 години

AMT-060 генетска терапија кај возрасни со тешка или умерено-тешка хемофилија Б Потврди стабилно изразување на FIX и трајни намалувања на крварењето и потрошувачка на фактор IX до 5 години

Д-р Френк Г. Либик

WATCH
Следење за новел-асоциран вирус (ААВ) со генетска терапија (FLT180a) за постигнување нормално ниво на активност на FIX кај пациенти со тешка хемофилија Б (ХБ) (студија Б-АМАЗЕ)

Следење за новел-асоциран вирус (ААВ) со генетска терапија (FLT180a) за постигнување нормално ниво на активност на FIX кај пациенти со тешка хемофилија Б (ХБ) (студија Б-АМАЗЕ)

Пратима Чоудари, MRCP, FRCPath

WATCH
Сликата

Please enable the javascript to submit this form

Поддржано од образовни грантови од Bayer, BioMarin, CSL Behring, Freeline Therapeutics Limited, Pfizer Inc., Spark Therapeutics и uniQure, Inc.

Суштински SSL