Käyttöehdot
Sisältää tietosuojakäytännön
Verkkosivustoille, joita käytetään tai hallitaan
by
Tromboosin ja hemostaasin kansainvälinen yhdistys ("ISTH")

Verkkosivun käyttö ja pääsy vaativat suostumusta käyttöehtoihin

Jos sinä (ja huoltajasi, jos sellainen on alla kuvatulla tavalla) ette suostu sitoutumaan näihin käyttöehtoihin, älä päästä tai käyttää mitä tahansa tämän verkkosivuston osaa tai käyttää palvelua tai ohjelmistoa päästäkseen tai käyttämään tätä verkkosivustoa. Sivustolle pääsy tai sen käyttö millään tavalla merkitsee suostumustasi näihin käyttöehtoihin.

TÄRKEÄÄ: ikäikäiset käyttäjät ovat kiellettyjä;
TEEN-KÄYTTÖ VAADITTAA vartijan suostumuksen.

  • Jos olet alle 13-vuotias, sinulla on kielletty käyttää sivustoamme. Alle 13-vuotiaiden lasten huoltajien on rajoitettava tällaista käyttöä.
  • Henkilöt, jotka ovat 13–18-vuotiaita (tai jos se on täysi-ikäistä lainkäyttöalueella, jossa he sijaitsevat) saavat käyttää tätä sivustoa vain huoltajiensa suostumuksella ja vain jos he ja heidän huoltajansa puolesta sitoutuvat noudattamaan näitä käyttöehtoja.

SISÄLLYSLUETTELO

Sopimuksen soveltamisala
Salasanan ja turvallisuus
Käyttäjän käyttäytyminen
Sisällön käyttö
Lähettämäsi verkkosivustomme
Palvelun päättyminen
Lopettamisen vaikutus
Vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoittaminen
Kolmannen osapuolen sisältö ja linkit
korvaus
Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Vienti
Ehtojen muuttaminen
Ei virastoa
Ei Waiver
Sovellettava laki ja paikka
Peruutus- / hyvityskäytäntö
Ositettavuus
TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Sopimuksen soveltamisala

Nämä käyttöehdot ("ehdot") koskevat kaikkia ISTH-verkkosivustoja, jotka sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin geneterapia.isth.org, www.isth.org, www.isthacademy.org, www.isth2013.com, www.ssc2012.org, www.journalth.com, ISTH: n erilaisten verkkosivustojen, entisten, nykyisten ja tulevien kongressien, kokousten ja alakomiteoiden verkkosivustot ja kaikki muut Internet-sivustot, joihin nämä ehdot julkaistaan.

Nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja ISTH: n välillä ja kaikkien niiden yksiköiden välillä, jotka hallitsevat tai ovat määräysvallassa tai ovat sidoksissa tai yhteisessä määräysvallassa ISTH: n kanssa (viitataan kaikissa näissä ehdoissa yhdessä "me", "me" tai " ") ja muodostavat koko verkkopalveluitamme koskevan sopimuksen, joka korvaa kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset lausunnot, olivatpa ne sitten sähköisiä, suullisia tai kirjallisia.

Huomaa, että tiettyihin ISTH-verkkosivustojen tarjoamiin palveluihin voidaan soveltaa erityisehtoja. Mahdolliset erityisehdot julkaistaan ​​sovellettavan palvelun yhteydessä ja ovat näiden ehtojen lisäksi. Jos näiden ehtojen ja mahdollisten erityisehtojen välillä on ristiriita, erityisehdot ovat etusijalla näihin ehtoihin nähden.

Hyväksyt, että näitä ehtoja tukee kohtuullinen ja arvokas huomio (kuten verkkosivustosi käyttäminen tai ISTH-verkkosivustolla tai sen kautta saatavissa olevien tietojen ja materiaalien vastaanottaminen), joiden vastaanottaminen ja riittävyys täten tunnustetaan.

Salasanan ja turvallisuus

Osat ISTH: n verkkosivustoista ovat suojattuja, ja ne saattavat edellyttää sinun rekisteröitymistä osallistuaksesi näille alueille. ISTH: n verkkosivustoille myönnetyt käyttäjätilit on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön ja olet yksin vastuussa käyttäjänimen ja salasanan luottamuksellisuuden ylläpidosta. Sitoudut antamaan tarkkoja ja täydellisiä tietoja itsestäsi rekisteröitäessäsi tai muuten toimittaessasi tiliä koskevia tietoja ja päivittämään tilitietosi pitämään ne oikeina ja täydellisinä sekä kirjautumaan ulos, kun teet jokaisen istunnon. Hyväksyt, että voimme tallentaa ja käyttää tietojasi, jotka anat tilisi ylläpitämiseksi. Sitoudut myös olemaan esittämättä väärää henkilöllisyyttäsi tai henkilöllisyyttäsi kenellekään henkilölle tai yhteisölle, mukaan lukien (mutta ei rajoitetusti) toisen käyttäjän käyttäjänimen, salasanan tai muiden tilitietojen käyttäminen. Turvajärjestelmien rikkomukset voivat johtaa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Suostut ilmoittamaan meille välittömästi salasanasi tai tilisi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta. Teemme kaikkemme varmistaaksesi online-tietoturvasi, mutta emme voi eikä ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että et noudata näitä säännöksiä.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai käyttämällä kaikkia palveluita tai ohjelmistoja, jotka käyttävät tai käyttävät tätä verkkosivustoa, hyväksyt näiden käyttöehtojen ehdot, mukaan lukien tietosuojakäytäntömme, sellaisena kuin niitä on viimeksi muutettu. Tietosuojakäytäntöä ja muita näitä käyttöehtoja voidaan muuttaa ajoittain, joten sinun on varmistettava, että tunnet nykyisen version.

Käyttäjän käyttäytyminen

Verkkosivumme on tarkoitettu jäseniemme ja muiden käyttäjien hyödyksi edistämään alan tietojen vaihtoa, koulutusta ja oppimista. Suostut käyttämään tätä verkkosivustoa vain sellaisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää tätä verkkosivustoa mihinkään muuhun tarkoitukseen, mukaan lukien mihinkään liiketoimintaan tai kaupalliseen tarkoitukseen, ilman ISTH: n nimenomaista kirjallista suostumusta. Tämän tai minkä tahansa ISTH-verkkosivuston, palvelimen tai siihen liittyvien palvelujen luvaton kaupallinen käyttö tai niihin liittyvien palveluiden jälleenmyynti on nimenomaisesti kielletty.

Edellytyksenä näiden palveluiden käyttämiselle hyväksyt nimenomaisesti, että et käytä verkkosivujamme, ohjelmistojamme tai muita tuotteita tai palveluita mihinkään tarkoitukseen, joka on laiton tai kielletty näillä ehdoilla. Hyväksyt noudattaa kaikkia sovellettavia paikallisia, osavaltion, kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja määräyksiä ja olet yksin vastuussa kaikista toiminnoista tai laiminlyönneistä, joita tapahtuu kirjautumisen yhteydessä, mukaan lukien kaikkien tällä sivustolla toimitettujen tai lähetettyjen tietojen sisältö.

Sisällön käyttö

Kaikki tiedot, tiedostot, materiaalit, toiminnot ja muu sisältö, josta pääsee millä tahansa ISTH: n verkkosivustolla tai jota muulla tavoin hallitsee ISTH ("Sisältö"), on ISTH: n tai sen osapuolen omistama materiaali, joka toimitti tai lisensoi sisällön ISTH: lle. Sisällön toimitus ei siirrä sinulle mitään sisällön omistajaoikeuksia. Lataus- tai tulostusominaisuudet ovat vain sinulle sopivia, eivätkä ne merkitse minkään Sisällön tekijänoikeuksien omistajien oikeuksien myöntämistä, luopumista tai muuta rajoitusta. Et saa muokata, kopioida, levittää, näyttää, lähettää, suorittaa, toistaa, julkaista, lisensoida, luoda johdannaisteoksia, siirtää tai myydä mitään tietoja, sisältöä, ohjelmistoja, tuotteita tai palveluita, jotka on saatu mistään ISTH: sta tai muuten liitetty niihin. verkkosivusto.

Minkä tahansa ISTH-verkkosivuston sisältöä, joka on määritetty lataamista varten, kuten oppimismodulit, muut työpajojen lataukset ja muut resurssit, voidaan ladata vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen että et (a) poista, muuta tai muuttaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, kauppanimiä, palvelumerkkejä tai muita omaisuutta koskevia ilmoituksia; (b) muokata sisältöä; tai (c) käytä Sisältöä tavalla, joka ehdottaa liittymistä ISTH: n kanssa muuhun kuin lähteen vaadittuihin määrityksiin.

Kaikki ohjelmistolataukset, mukaan lukien kaikki ohjelmistoon sisällytetyt tai ohjelmiston luomat tiedostot tai kuvat, joita tarjotaan ISTH-verkkosivustolla, ovat lisensoituja sinulle vain henkilökohtaiseen käyttöön. Kaikkien lisensoitujen ohjelmistojen omistajilla, riippumatta siitä, onko kyseessä kolmas osapuoli tai ISTH, säilyvät kaikki ohjelmistoon liittyvät oikeudet, omistusoikeus ja edut. Et voi itse tai auttaa jotakuta muuta kopioimaan, levittämään tai muuten hyödyntämään ohjelmistoa tai purkamaan, suunnittelemaan tai muuten yrittämään löytääksesi minkä tahansa lähdekoodin. Hyväksyt, että tietty sisältö voi sisältää tietoturvatekniikan, joka rajoittaa sellaisen sisällön käyttöäsi, ja että riippumatta siitä, rajoittaako sisältöä tietotekniikka vai ei, sinun on käytettävä sisältöä ISTH: n ja sen lisenssinantajien vahvistamien sovellettavien käyttöä koskevien sääntöjen mukaisesti ja että Sisällön muu käyttö voi olla tekijänoikeusrikkomus.

Olet vastuussa lataamasi sisällön suojelemisesta, ja ISTH ei ole vastuussa sisällöstä, joka on menetetty, tuhoutunut tai vaurioitunut jostakin syystä. ISTH pidättää oikeuden muuttaa mitä tahansa sisältöä sekä oikeutta tutustua mihin tahansa tiettyyn sisältöön ilman erillistä ilmoitusta. Hyväksyt, että jos teemme tällaisen muutoksen, et ehkä voi käyttää Sisältöä samassa laajuudessa kuin ennen muutosta ja että ISTH: lla ei ole tällaisessa tapauksessa vastuuta sinulle. Lopetetut tai tällä hetkellä myymälätuotteet voidaan myös poistaa verkkosivustoltamme. Jos et löydä tuotetta, palvelua tai tietoja, jotka muistat edellisestä vierailusta, lähetä meille sähköpostia ja me teemme kaikkemme auttaaksemme sinua.

ISTH ei voi eikä takaa sivuillamme olevien sähköisten tiedostojen sisältöä tai turvallisuutta. Siksi emme voi vakuuttaa, että käyttäjät eivät altistu sopimattomalle materiaalille. Lisäksi kaikkien käyttäjien on tunnustettava, että tieteellinen tieto jatkuvasti laajenee ja muuttuu. ISTH ei takaa verkkosivustoilleen julkaistujen tietojen oikeellisuutta; eikä minkään ammattihenkilön tai potilaan tulisi luottaa verkkosivustoillamme annettuihin tietoihin korvaavana lääketieteellisen päätöksen soveltamiseksi asianmukaisesti potilaan yksilöllisen tutkimuksen ja potilaan hoidon asianmukaisten standardien perusteella. ISTH ei anna yksilöllisiä hoitosuosituksia tai anna neuvoja, jotka ovat perusteltuja tai sovellettavissa mihin tahansa yksittäiseen potilaaseen.

Lähettämäsi verkkosivustomme

Voimme nimenomaisesti pyytää tai antaa sinun lähettää, lähettää, lähettää, upottaa, näyttää, kommunikoida tai muuten jakaa viestejä, ideoita, konsepteja, piirroksia, valokuvia, grafiikoita, videoita tai muuta materiaalia tai tietoa ISTH-verkkosivuston kautta ("Lähetykset") . Älä lähetä mitään verkkosivustoillemme tai niiden kautta toimitettavia huomautuksia, joita emme nimenomaisesti pyydä tai anna sinulle mahdollisuuden lähettää. Lähetyskäytäntöjämme sovelletaan riippumatta siitä, pyydämmekö mitään verkkosivuillamme tai niiden kautta vastaanotettuja lähetyksiä.

Jotkut verkkosivustomme voivat sisältää viestintäpalveluita, joita tarjotaan foorumeiden, ilmoitustaulujen, chat-alueiden, viestitaulujen, uutisryhmien, yhteisöjen, henkilökohtaisten verkkosivujen, kalenterien ja / tai muiden viesti- tai viestintäominaisuuksien kautta, joiden avulla voit olla yhteydessä muihin. Suostut käyttämään sellaisia ​​viestintäpalveluita vain lähettämään ja vastaanottamaan lähetyksiä, jotka liittyvät tiettyyn viestintäpalveluun ja näiden ehtojen mukaisesti.

Hyväksyt, että et lähetä, lähetä, julkaise tai lähetä lähetyksiä, jotka:

  • Loukkaa tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, immateriaalioikeuksia tai muita omistus- tai sopimusoikeuksia; tai
  • Mainostaa kaikkia kaupallisia tai yritystoimintaa (esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden tarjoamista) tai muuten harjoittaa kaupallista toimintaa (esimerkiksi arpajaisten tai kilpailujen järjestäminen, sponsorointibannereiden näyttäminen ja / tai tavaroiden tai palveluiden pyytäminen), paitsi jos se on nimenomaisesti sallittu meille;
  • Vahingoittaa tai voidaan kohtuudella olettaa vahingoittavan ketään henkilöä tai yhteisöä, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, aineisto, joka loukkaa yksityisyyttä, loukkaavaa, loukkaavaa, häiritsevää, uhkaavaa tai hyväksikäyttää tai vahingoittaa lapsia altistamalla hänet sopimattomalle sisällölle; tai
  • On laiton tai kannustaa, puolustaa tai keskustelee laittomasta toiminnasta; tai
  • Etsii avoimesti tai passiivisesti kerää henkilökohtaisia ​​tai henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja muista tai muilta; tai
  • Sisältää ohjelmat, jotka sisältävät viruksia, matoja ja / tai troijalaisia ​​tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan verkkosivustojemme käyttöä tai nauttimista; tai
  • Muuten rikkoo näitä ehtoja.

ISTH ei tue mitään lähetyksiä ja kieltää nimenomaisesti kaiken vastuun mistään lähetyksestä. ISTH voi hylätä tai poistaa kaikki ehdotukset, jotka sen yksinomaisen päätöksen mukaan rikkovat näitä ehtoja. Olet yksin vastuussa mistä tahansa sivustollemme lähettämästäsi ehdotuksesta.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että joissain tapauksissa lähetyksesi ovat julkisia, eivät yksityisiä viestejä. Kun käytät verkkosivustojemme alueita, jotka esittävät julkisesti lähetyksiä, sinun tulee olettaa, että myös näille alueille tekemäsi ehdotukset julkaistaan. Älä koskaan julkaise mitään viestiä, jota et mielestäsi näe koulun tai yhteisön ilmoitustaululla tai paikallisessa sanomalehdessä. Myös muiden yksityisyyttä on kunnioitettava jatkuvasti. Jos tarvitset luvan valokuvien, kirjoitusten tai muun aineiston tai muiden lähetykseen sisältyvien tunnistetietojen käyttämiseen, olet vastuussa tällaisen luvan dokumentoinnista ennen lähetyksen lähettämistä. Saatamme kieltää tai poistaa tietyt lähetykset, jotka on lähetetty verkkosivustojemme julkisille alueille, käytäntöjemme mukaisesti, mutta meillä ei ole yleistä velvollisuutta valvoa lähetysten julkista lähettämistä tällaisille alueille. Kun paljastat vapaaehtoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja (jotka on määritelty tarkemmin tietosuojakäytännössämme) julkisella alueella toimitetun lähetyksen kautta, muut voivat tarkastella, kerätä ja käyttää näitä tietoja ja voivat johtaa muiden ihmisten toivomattomiin viesteihin, joita varten me ei ole vastuuta.

Tarjoamalla lähetyksiä mille tahansa verkkosivustollemme, annat täten ISTH: lle ilmaisen, jatkuvan, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, ei-yksinoikeuden ja lisenssin jäljentää, käyttää, kopioida, myydä, levittää, luoda johdannaisia ​​teoksia, suorittaa ja näytä koko lähetys tai sen osa millä tahansa muodolla, medialla tai tekniikalla, joka tunnetaan nyt tai myöhemmin kehitetään. Lukuun ottamatta tapauksia, joissa opiskelijat tai opettajat osallistuvat tietyissä lähetyksissä, jotka osallistuvat minkäänlaiseen online-opetukseen, ISTH: n ei tarvitse käsitellä mitään lähetystä luottamuksellisena. Saatamme kuitenkin käyttää mitä tahansa lähettämistä liiketoiminnallisissa pyrkimyksissään (mukaan lukien rajoituksetta tuotteisiin tai mainontaan) tietosuojakäytäntöjemme mukaisella tavalla, aiheuttamatta vastuuta rojaltimaksuista tai muusta minkäänlaisesta vastikkeesta, eikä meille aiheudu vastuuta tulevien toimintojen mahdollisten samankaltaisuuksien seurauksena.

Antamalla lähetyksiä ISTH-verkkosivustolle vakuutat myös, että lähetys on alkuperäinen teos, ei riko mitään sinun ja kolmannen osapuolen välistä sopimusta eikä saa rikkoa tai loukata mitään lakia, sopimusta tai muita oikeuksia kolmansien osapuolten rajoituksetta tekijänoikeuksiin, patentteihin, tavaramerkkeihin, vilpilliseen kilpailuun, sopimuksiin, kunnianloukkauksiin, yksityisyyteen tai julkisuuteen vaikuttaviin oikeuksiin.

Pääsy ISTH-sivustojen turvallisille alueille ja niiden käyttö katsotaan etuoikeudeksi, joka tarjotaan ISTH: n harkinnan mukaan. ISTH varaa itselleen oikeuden valvoa verkkosivustojensa käyttöä määrittääkseen näiden ehtojen noudattamisen, tutkia ilmoitetut tai ilmeiset rikkomukset ja ryhtyä kaikkiin toimenpiteisiin, joita pidämme oman harkintansa mukaan asianmukaisina. Pidätämme myös oikeuden välittömästi peruuttaa pääsy sivustoihimme ja niiden käytön, kun on syytä uskoa, että lakia tai käytäntöjämme on rikottu. Pidätämme myös oikeuden milloin tahansa paljastaa kaikki tarvittavat tiedot soveltuvien lakien, asetusten, oikeusprosessien tai valtion pyyntöjen täyttämiseksi sekä muokata, kieltäytyä lähettämästä tai poistaa tietoja tai aineistoa kokonaan tai osittain yksinomainen harkintamme. Minkä tahansa verkkosivustomme toimittamiin lähetyksiin voidaan asettaa käytön, jäljentämisen ja / tai levittämisen rajoituksia, ja sinä olet vastuussa näiden rajoitusten noudattamisesta kaikille toimittamillesi lähetyksille ja kaikelle materiaalille, jonka voit ladata.

Palvelun päättyminen

Nämä käyttöehdot muodostavat sopimuksen, joka on voimassa, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sen.

Sinun ei tarvitse jatkaa näiden palvelujen käyttöä. Ja jos olet tyytymätön mihinkään palveluiden osaan, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä ISTH: n päämajaan keskustellaksesi huolenaiheistasi.

Voit pyytää meitä sulkemaan tilisi milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia. Pidätämme oikeuden irtisanoa tämä sopimus, samoin kuin sinun käyttöoikeutesi mihin tahansa tai kaikkiin verkkosivustoihimme ja niihin liittyviin palveluihin tai niiden osaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Lopettamisen vaikutus

Tämän sopimuksen päätyttyä et enää pääse käyttämään tai käyttämään mitään tämän verkkosivuston osaa tai käyttämään mitään palveluita tai ohjelmistoja pääsemään tai käyttämään tätä verkkosivustoa. Vakuutuksesi, takuusi ja sopimuksesi, jotka koskevat käyttäjän aiempaa käyttöoikeutta ja käyttöä, jatkavat voimassa (esimerkiksi ISTH: lle myönnetyt lisenssit lataamallesi sisällölle; ja korvausvastuu tällaisten materiaalien rikkomisesta), mutta et aiheuta mitään uusia velvoitteita, koska käyttöä ei tule tulevaisuudessa.

Vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoittaminen

Hyväksyt, että minkä tahansa sivustomme tai verkkopalvelumme käyttö on täysin omalla vastuulla. Verkkosivumme sisältö tarjotaan vilpittömässä mielessä "sellaisenaan" ja ilman minkäänlaisia ​​takuita, joko suoraa tai epäsuoraa. Täysin lain sallimalla tavalla ISTH hylkää kaikki takuut, ilmaistuja tai implisiittisiä, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, implisiittiset takuut kaupallisuudesta ja soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen. ISTH ei takaa, että mikään verkkosivustomme tai verkkosivustojen materiaalimme on keskeytymätöntä tai virheetöntä, että viat korjataan tai että millään verkkosivustollamme tai palvelimilla, jotka tarjoavat ne saataville, ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. ISTH ei takaa tai ilmoita millään verkkosivustomme sisällön käytöstä tai käytön tuloksista. Sovellettava laki ei välttämättä salli implisiittisten takuiden poissulkemista, joten yllä oleva poissulkeminen ei välttämättä koske sinua. Hyväksyt, että saatamme sisällyttää linkkejä muille verkkosivustoille ja että ISTH: lla ei ole minkäänlaista hallintaa, eikä tee minkäänlaista vastustusta tällaisten verkkosivustojen suhteen, ja luopuvat täten peruuttamattomasti vaatimuksista ISTH: ta vastaan ​​mistään linkitetyistä verkkosivustoista.

ISTH tai kukaan näiden online-palvelujen tarjoamiseen osallistuva henkilö tai yhteisö ei missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista, mukaan lukien, rajoittamatta, suorat, epäsuorat, rankaisevat, tosiasialliset, satunnaiset, seuraukselliset, erityiset, esimerkilliset tai muut vahingot , jotka johtuvat käyttäjän käytöstä tai pääsystä web-sivustojemme sisällölle tai kyvyttömyydestä käyttää tai päästä verkkosivustoihimme tai takuun rikkomisesta, vaikka ISTH: lle on ilmoitettu tällaisten vaurioiden mahdollisuudesta. Tunnustat erityisesti, että ISTH ei ole vastuussa kolmansien osapuolten loukkaavasta, loukkaavasta tai laittomasta käytöstä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, muihin, jotka ovat rekisteröityneet mihinkään verkkosivustoihimme.

Kolmannen osapuolen sisältö ja linkit

Tämä verkkosivusto voidaan linkittää muihin verkkosivustoihin, joita ISTH ei ylläpitä tai jotka liittyvät siihen. Kaikki linkit muille verkkosivustoille tarjotaan sinulle mukavuutena, eikä niitä sponsoroi tai ole sidoksissa verkkosivustoihimme tai ISTH: iin, eivätkä ne välttämättä tarkoita, että hyväksymme toisen verkkosivuston tai sen sisällön. Emme ole tarkistaneet yhtään tai kaikkia linkitettyjä verkkosivustoja emmekä ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen vastaanottamasta sisällöstä tai muunlaisesta lähetyksestä. Linkitettyihin verkkosivustoihin pääsee omalla vastuullasi, emmekä anna mitään takeita mihinkään verkkosivustoihimme linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä, täydellisyydestä tai oikeellisuudesta.

korvaus

Sitoudut korvaamaan ja pitämään ISTH: n, sen tytäryhtiöt, lisenssinantajat, sisällöntuottajat, palveluntarjoajat, työntekijät, edustajat, virkamiehet, johtajat, edustajat ja urakoitsijat ("korvausvastuun osapuolet") vaarattomina kaikista näiden ehtojen rikkomuksista, mukaan lukien Sisällön lähettäminen tai käyttö, joka ei ole selvästi sallittua näissä ehdoissa: Hyväksyt, että korvausvastuun osapuolilla ei ole vastuuta mistään tällaisesta rikkomuksesta, väitetystä rikkomuksesta tai luvattomasta käytöstä, ja sitoudut korvaamaan kaiken mahdollisen vahingon, vahingon, rikkomuksesta, väitetystä rikkomuksesta tai luvattomasta käytöstä johtuvat tuomiot, palkkiot, kustannukset, kulut ja asianajajien palkkiot. Sitoudut myös puolustamaan, korvaamaan ja pitämään korvausvastuun osapuolia vaarattomina kolmansien osapuolten nostamien vaatimusten varalta. jotka johtuvat minkä tahansa verkkosivustomme käytöstä.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tällä sivustolla esiintyvät tavaramerkit, palvelumerkit, logot ja tekijänoikeuksien alaiset teokset ovat ISTH: n tai niiden omistajien immateriaalioikeuksia, joilla on kaikki oikeudet tässä suhteessa. Tällaisen immateriaalioikeuden luvaton käyttö voi rikkoa tekijänoikeuslakia, tavaramerkkilakeja, yksityisyyttä ja julkisuutta koskevia lakeja sekä muita viestintämääräyksiä ja -sääntöjä. Kunnioitamme myös muiden immateriaalioikeuksia ja pyydämme, että kaikki, jotka käyttävät verkkosivustoamme tai käyttävät sitä, tekevät samoin. Jos uskot, että tekijänoikeuksilla suojattu teoksesi on kopioitu tai että immateriaalioikeuksiasi on muuten loukattu, Yhdysvaltain lain (Digital Millennium Copyright Act) 17 osaston 512 (c) (2) ("tekijänoikeuslaki") mukaisesti ), ilmoitetut tekijänoikeusrikkomukset tulee lähettää nimetylle edustajallemme seuraavasti:

Kansainvälinen tromboosi- ja hemostaasiyhdistys, Inc.
Huomio: tekijänoikeusvalitus
610 Jones -lauttatie, Suite 205
Carrboro, NC 27510-6113
Yhdysvallat

Tekijänoikeuslain mukaan kaikkien meille lähetettyjen ilmoitusten rikkomuksista on oltava kirjallisia ja niiden on sisällettävä olennaisesti seuraavat:

  • Tekijänoikeuksien alaisen teoksen tai henkisen omaisuuden tunnistetiedot, joiden luulet loukkaavan, tai jos useita ilmoituksia verkkosivustollamme on yhdellä ilmoituksella, edustava luettelo tällaisista teoksista kyseisellä verkkosivustolla;
  • Materiaalin, jota uskot loukkaavan tai loukkaavan toimintaa, tunnistetiedot ja tiedot, jotka ovat kohtuudella riittävät, jotta voimme löytää materiaalin.
  • Tiedot, jotka ovat kohtuudella riittäviä, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kuten osoite, puhelinnumero ja, jos saatavilla, sähköpostiosoite;
  • Lausunto siitä, että uskot vilpittömästi, että omistaja, edustaja tai laki ei salli materiaalin käyttämistä valitetulla tavalla; ja
  • Lausunto siitä, että ilmoituksessa olevat tiedot ovat oikeita ja väärinkäytöksen seurauksena, että sinulla on valtuudet toimia väitetyn loukkaavan yksinoikeuden omistajan puolesta.

Kaikkia ilmoituksia, jotka eivät noudata yllä mainittua menettelyä, pidetään virheellisinä, ja niihin ei voida saada vastausta.

Vienti

Tuotteillemme ja palveluillemme tämän verkkosivuston tai minkä tahansa muun ISTH-verkkosivuston kautta on Yhdysvaltojen vientivalvontaa ja taloudellisia seuraamuksia koskevat vaatimukset. Ostamalla tavaroita tai palveluita minkä tahansa ISTH-verkkosivuston kautta, vakuutat ja takaat, että ostoksesi ja / tai käyttö vastaa näitä vaatimuksia.

Ehtojen muuttaminen

ISTH pidättää oikeuden muuttaa ajoittain, joko ilmoittamalla sinulle tai ilmoittamatta sinulle, näihin ehtoihin oman harkintansa mukaan. Tämän verkkosivuston minkä tahansa osan jatkuva käyttö tarkoittaa, että hyväksyt muutokset. Näiden ehtojen uusin versio, joka korvaa kaikki aiemmat versiot, voidaan tarkistaa napsauttamalla "Käyttöehdot" -linkkiä, joka sijaitsee tämän tai minkä tahansa ISTH-sivuston kotisivun alareunassa.

Ei virastoa

Hyväksyt, että sinun ja ISTH: n välillä ei ole yhteisyritystä, kumppanuutta, työllisyyttä tai edustajasuhdetta näiden ehtojen tai minkään ISTH-verkkosivuston käytön seurauksena.

Ei Waiver

Kaikkien näiden ehtojen määräysten noudattamatta jättämistä ei voida tulkita luopuvaksi oikeudestamme panna täytäntöön tällainen määräys.

Sovellettava laki ja paikka

ISTH pitää pääkonttorinsa Pohjois-Carolinan osavaltiossa, Amerikassa. Hyväksyt, että näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Pohjois-Carolinan ja Yhdysvaltojen laeissa. Hyväksyt myös, että näiden ehtojen perusteella syntyvien tai niihin liittyvien riitojen yksinoikeuspaikka on sinun ja ISTH: n välillä Pohjois-Carolinan osavaltion tai liittovaltion tuomioistuimissa, ja suostut nimenomaisesti Pohjois-Carolinan tuomioistuinten henkilökohtaiseen lainkäyttövaltaan. Emme väitä, että minkään ISTH-verkkosivuston sisältö on asianmukaista tai käytettävissä käytettäväksi tietyssä paikassa. Ne, jotka päättävät käyttää verkkosivustojamme, toimivat omasta aloitteestaan ​​ja ovat vastuussa kaikkien sovellettavien paikallisten tai muiden lakien noudattamisesta.

Peruutus- / hyvityskäytäntö

Kaikki peruutus- / palautuspyynnöt on lähetettävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Maksetun jäsenyyden vuoden 1. tammikuuta jälkeen saamien jäsenyyden peruutusten osalta korvaukset lasketaan. Palautusta ei makseta maksetun jäsenyysvuoden 30. kesäkuuta jälkeen.

Ositettavuus

Jos jokin osa näistä käyttöehdoista on laiton, pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseistä osaa voidaan pitää irrotettavana näistä ehdoista, eikä se vaikuta jäljellä olevien ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tromboosia ja hemostaasia käsittelevä kansainvälinen yhdistys (“ISTH”) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää tromboottisten ja verenvuotohäiriöiden ymmärtämistä, ehkäisyä, diagnosointia ja hoitoa. Emme yritä tietoisesti pyytää tai vastaanottaa tietoja lapsilta. Ymmärrämme, että olet tietoinen henkilökohtaisista tietosuojaan liittyvistä eduistasi ja välitä siitä; otamme nämä intressit vakavasti.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa ISTH: n politiikkoja ja käytäntöjä, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja suojaamista, ja määrittelee yksityisyydensuojasi. Tietosuoja on jatkuva vastuu, ja päivitämme aika ajoin tätä tietosuojakäytäntöä tarkistaessamme henkilötietokäytäntöjämme tai hyväksyttäessämme uusia tietosuojakäytäntöjä.

ISTH: n pääkonttori sijaitsee Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Jos sinulla on kysyttävää ISTH: n henkilötietoihin liittyvistä käytännöistä tai käytännöistä, ota meihin yhteyttä:

Kansainvälinen tromboosin ja hemostaasin yhdistys
Huomio: Yksityisyys
610 Jones -lauttatie, Suite 205
Carrboro, NC 27510-6113
Yhdysvallat
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.
Puhelin: + 1 919 929 3807

Kuinka ISTH kerää ja käyttää / käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi

Voit hyödyntää joitain ISTH: n palveluita antamatta ISTH: lle henkilötietojasi. Suuri osa verkkosivuillamme olevista tiedoista on käytettävissä niille, jotka eivät ole ISTH: n jäseniä. Voit kirjoittaa vain vähimmäismäärän tietoja (nimi ja yhteystiedot) ISTH-profiiliisi ja voit muokata profiilisiasi milloin tahansa. ISTH: n jäseniltä vaaditaan lisätietoja (yksityiskohdat alla Jäsenyys-osiossa). Jotkut henkilökohtaiset tiedot ovat välttämättömiä, jotta ISTH pystyy toimittamaan sinulle ostamasi tai pyytämäsi palvelut ja autentikoimaan sinua, jotta tiedämme, että se olet sinä eikä joku muu. Voit hallita ISTH-tilauksiasi ja voit poistua tiettyjen viestien vastaanottamisesta milloin tahansa.

ISTH voi pyytää salasanaa, salaisia ​​vastauksia tiettyihin turvakysymyksiin tai muita tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa vieraan tilin tai antaa vieraalle pääsyn hänen tililleen tai tiettyihin verkkopalveluihin. Koska monet tuotteistamme ja palveluistamme on suunniteltu koulutuskäyttöön, osa pyydetyistä henkilökohtaisista tai yhteystiedoista voi koskea oppilaitoksia ja kouluita itse vieraita koskevien tietojen sijasta tai niiden lisäksi. Keräämme myös erilaisia ​​väestötietoja, kuten esimerkiksi se, ovatko vieraamme lääkärit ja jos ovat, näkevätkö he potilaita; vieraidemme tutkimus-, lääketieteelliset erikoisuudet ja ala-erikoisuudet; ja muut väestötiedot. Kun käytämme tai liitämme muita tietoja tietoihin, joita voitaisiin käyttää vieraan tunnistamiseen tai erityiseen yhteydenottoon, näitä muita tietoja pidetään henkilötietoina tämän tietosuojakäytännön tarkoituksiin.

Jotta voimme varmistaa, että käyttäjille annetaan tarkkoja tietoja tilistään ja käyttäjän edun mukaista sisältöä, voimme pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja, kun käyttäjä rekisteröityy, kirjautuu sisään tai käy verkkosivustoillamme tai muissa verkkopalveluissa, tai osallistuu verkkosivustojemme toimintaan.

Voimme pyytää käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja, kun hän:

  • Kirjaudu sisään yhdelle verkkosivustollemme tai verkkopalvelulle
  • Tee tilauksia tuotteille tai palveluille yhdelle verkkosivustollemme (kuten, mutta ei rajoittuen tapahtumien rekisteröintiin);
  • Rekisteröidy tai luo tili mille tahansa verkkosivustollemme;
  • Lähetä meille sähköpostia tai ota muuten yhteyttä meihin millä tahansa verkkosivustollamme tarjoamilla online-työkaluilla, mukaan lukien esimerkiksi "Ota yhteyttä" -ominaisuudet;
  • Lähetä asiakasarviot tai arvostelut, suosittelut, tuoteideat tai ideat luokkahuoneeseen tai muu koulutuskokemus;
  • Tilaa jokin uutiskirjeemme tai pyydä tietoja, markkinointimateriaalia tai muuta viestiä;
  • Osallistu mihin tahansa sosiaaliseen tai yhteisölliseen alueeseen, mukaan lukien esimerkiksi blogit ja foorumit; ja tai
  • Osallistu mihin tahansa kilpailuihimme tai tarjouksiin.

Kuten yllä todettiin, verkkosivustomme ja verkkopalvelumme myös keräävät joitain käyttötietoja automaattisesti. Katso lisätietoja alla.

Täydennämme toisinaan kerättyjä tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti tietojen kanssa, jotka saamme muilta lähteiltä ja yhteisöiltä. Tällaisia ​​ulkopuolisia tietoja ovat muun muassa päivitetyt toimitus-, laskutus- ja osoitetiedot sekä käytettyjä tuotteita ja palveluita koskevat tiedot operaattoripalveluilta tai muilta kolmansilta osapuolilta, kuten julkaisijoilta, kongressijärjestäjiltä ja muilta, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita meille ja käyttäjillemme.

1. Jäsenyys

Kun sinusta tulee ISTH: n jäsen, keräämme sinusta tietoja, mukaan lukien (mutta ei niihin rajoittuen) nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, nimeämisen, työpaikan, syntymävuoden, ensisijaisen ammatillisen keskittymisen, reseptit, ensisijaisen perustutkimusalueen , ja ensisijainen lääketieteen erikoisalue. Assosioituneille jäsenille vaadimme myös todistuksen asemasta yksilön yliopistosta. Jäsenet voivat muokata profiiliaan milloin tahansa muuttaa, lisätä tai tehdä yksityisiä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi jäsenpalveluita varten, jotta voit tarjota sinulle jäsenetuja ja tiedottaa sinulle ISTH-liittyvistä tapahtumista, sisällöstä ja muista eduista tai mahdollisuuksista, jotka liittyvät ISTH-jäsenyyteesi. ISTH voi myös käyttää näitä tietoja auttamaan ISTH: ta ymmärtämään jäsentensä tarpeita ja etuja tarjota tuotteita ja palveluita vastaamaan jäsentensä tarpeita.

2. Kongressit, työpajat, tapahtumat, kokoukset, online-kurssit ja konferenssit

ISTH tukee tapahtumia, mukaan lukien henkilökohtaiset konferenssit, kuten kongressit, samoin kuin työpajat, koulutuskurssit, webinaarit ja tiede- ja standardointikomitean (SSC) kokoukset (yhdessä ”tapahtumat”). Jos kirjaudut johonkin tapahtumiimme ja olet jäsen, ISTH käyttää jäsentilisi tietoja tarjotaksesi sinulle tapahtumaan liittyviä tietoja ja palveluita. Jos et ole jäsen ja kirjaudut johonkin tapahtumiimme, keräämme nimesi ja yhteystietosi ja käytä niitä antamaan sinulle tapahtumaan liittyviä tietoja ja palveluita.

ISTH kerää myös tapahtumiensa esittelijöiltä ja luennoitsijoilta tietoja, mukaan lukien nimi, työnantaja- ja yhteystiedot sekä valokuva. ISTH voi myös kerätä vapaaehtoisesti toimittamia arviointitietoja, jotka tapahtuman osallistujat antavat. ISTH voi myös tehdä ja tallentaa tapahtuman nauhoituksen tietyissä tapauksissa.

ISTH voi pitää kirjaa henkilön osallistumisesta ISTH-tapahtumiin osallistujana tai juontajana, jota voidaan käyttää tarjoamaan jäsenpalveluita (kuten esimerkiksi kertoa sinulle muista tapahtumista ja julkaisuista). Sitä voidaan käyttää myös auttamaan ISTH: ta ymmärtämään jäseniemme tarpeita ja etuja räätälöidäksemme tuotteitamme ja palveluitamme paremmin noihin tarpeisiin.

Yhdessä akatemioiden kanssa sinulla on mahdollisuus ladata ISTH Academy App. ISTH Academy App voi vaatia laitteeseesi liitetyn laitetunnuksen. Kun rekisteröidyt tai tilaat sovelluksen, käyttäjää voidaan pyytää antamaan nimi, sähköpostiosoite, postiosoite tai muut tiedot kokemuksen auttamiseksi. Sovellus käyttää satunnaistunnistetta, joka on istunnon numero, joka annetaan käyttäjälle hänen saapuessaan sivustoon. Tämä istunnon numero on loppunut tässä käyttöjärjestelmäjärjestelmässä käyttäjän poistuessa. Tietoja kerätään käyttäjältä, kun hän rekisteröityy alustalle, tekee tilauksen, kirjoittaa tietoja, kirjoittaa viestejä / kommentteja, lisää sisältöä suosikkeihin, antaa arvioita tai toimittaa koulutussisältöä (kuten asiakirjoja, videoita, kerroksia ja kuvia), ovat aktiivisia koulutustoiminnassa, lataa materiaaleja, luo sisältöä (kuten tietokilpailuja) ja kun käyttäjä käyttää mobiililaitteiden resursseja (kuten kamera tai mikrofoni) skannaamaan pikavastaus (QR) -koodeja, lähettämään valokuvia, tallentamaan kertomuksia ja lähettämään koulutusmateriaalit. Kolmannen osapuolen ylläpitämän ISTH Academy -sovelluksen tietosuojakäytäntö löytyy tätä.

Jos tapahtuma on kokonaan tai osittain muun kuin ISTH: n sponsoroima, ISTH voi toimittaa osallistujien luettelon sponsoreille, tukijoille ja näytteilleasettajille. ISTH voi myös antaa sponsorien, tukien ja / tai näytteilleasettajien lähettää sinulle materiaalia postitse / sähköpostitse kerran sponsoroitua tapahtumaa kohden, jolloin ISTH jakaa postiosoitteesi suoraan sponsorin / näytteilleasettajan kanssa. Jos et halua, että tietosi sisältyvät osallistujien luetteloon tai saada tietoja sponsoreilta, tukijoilta ja / tai näytteilleasettajilta, voit ilmaista mieltymyksesi rekisteröityessäsi tapahtumiin tai voit ottaa yhteyttä ISTH: hon suoraan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

3. Julkaisut

ISTH tarjoaa julkaisuja jäsenilleen ja suurelle yleisölle. ISTH voi tarjota linkin toisen organisaation verkkosivustoille (esimerkiksi tietokantoihin ja rekistereihin), jotka voivat sisältää asiaankuuluvaa ja hyödyllistä sisältöä. Päästäksesi tähän sisältöön poistut ISTH-verkkosivustolta, eikä ISTH ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen tarjoamasta sisällöstä tai henkilökohtaisista tiedoista, joita ne voivat kerätä sinulta.

Voit tilata joitain ISTH: n julkaisuista liittymättä jäseneksi. Voit esimerkiksi ilmoittautua vastaanottamaan ISTH: n e-uutiskirjeen lähettämällä meille ainakin etunimesi ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja maan, jossa asut. ISTH ei jaa näitä tietoja muille kolmansille osapuolille kuin toimittaaksesi sinulle e-uutiskirjeitä ja muita ISTH: n viestejä, jotka ISTH: n mielestä voivat olla kiinnostavia.

Voit hallita ISTH-tilauksiasi tilaamalla tai lopettamalla tilauksen milloin tahansa. Huomaa, että jos olet asettanut selaimesi estämään evästeet, tämä voi vaikuttaa kykyyn peruuttaa tilaaminen. Jos sinulla on vaikeuksia sähköpostisi tai muiden viestintäominaisuuksien hallinnassa, ota meihin yhteyttä osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

4. koulutus

Jos osallistut ISTH-koulutukseen, voit ilmoittautua suoraan ISTH: n kautta ja keräämme nimesi, yhteystietosi ja maksutietosi (jos maksu on). Voit vaihtoehtoisesti ilmoittautua koulutukseen kolmannen osapuolen, kuten jonkin kumppanimme, kautta. Saatamme käyttää koulutuksen järjestämiseen myös riippumattomia urakoitsijoita ja kolmansia osapuolia tarjoamaan koulutuspaikan. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan tietokantaamme (pilvipalveluntarjoajan ylläpitämä) ja niitä voidaan jakaa myös koulutuskumppaneidemme, ohjaajien ja / tai tapahtuman isännöintipaikan kanssa (henkilöllisyytesi tarkistamiseksi saapuessasi). ISTH: n koulutuskumppanit, ohjaajat ja koulutuspaikan isännät ovat sopineet, että et jaa tietojasi muille ja käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi vain tarjoamaan sinulle ISTH-tuotteita ja -palveluita.

5. Viestintäsi ISTH: n kanssa

Jos vastaat meihin sähköpostitse, postipalveluna tai muulla tavalla, voimme säilyttää tällaisen kirjeenvaihdon ja siihen sisältyvät tiedot ja käyttää sitä vastaamaan kysymykseesi; ilmoittaa sinulle ISTH-konferensseista, julkaisuista tai muista palveluista; tai pitää kirjaa valituksesta, majoituspyynnöstä ja vastaavasta. Jos haluat muuttaa viestintäasetuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Jos pyydät ISTH: tä olemaan ottamatta sinuun yhteyttä sähköpostitse tietyllä sähköpostiosoitteella, ISTH säilyttää kopion kyseisestä sähköpostiosoitteesta “älä lähetä” -luettelossa noudattaaksesi koskettomuutta koskevaa pyyntöäsi.

Kun käytät joitain tuotteitamme tai palveluitamme, sinulla voi olla mahdollisuus toimittaa valokuvia, videoita tai muuta materiaalia, joka voi sisältää tietoja, jotka mahdollistavat käyttäjän tunnistamisen. Ottaen huomioon tämä, sinun tulee tarkistaa kaikki antamasi materiaalit varmistaaksesi, että ne sopivat jakamiseen. Samoin jotkut online-palveluistamme voivat tarjota sosiaalisia, yhteisöllisiä tai muita viestintäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää tai jakaa muiden kanssa viestejä, tarinoita, kuvia, taidetta, videoita, suosituksia, tuntisuunnitelmia tai muuta sisältöä. Tällaisen sisällön ohella käyttäjille voidaan myös antaa mahdollisuus lähettää tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja itsestään, kouluistaan ​​ja muihin sisältöön liittyviin tietoihin.

Huomaa, että vaikka ISTH voi ryhtyä toimiin käyttäjien suojelemiseksi, emme voi taata, että käyttäjän lähettämä sisältö ei näy muulle kuin käyttäjän tarkoittamalle yleisölle. Tätä silmällä pitäen kaikkien käyttäjien tulee tarkistaa kaikki lähetetyt materiaalit varmistaakseen, että kaikki nämä tiedot ja kuvat ovat tarkoituksenmukaisia ​​jakamista varten. Valitsemalla postitukset tai käyttämällä mitä tahansa sosiaalista tai viestintäominaisuuttamme käyttäjät tunnistavat tekevänsä sen omalla vastuullaan ja sitoutuvat jakamaan vain tietoja ja kuvia, joita heillä on laillinen oikeus jakaa. ISTH ei voi ottaa vastuuta tällaisissa ilmoituksissa kerätyistä tai paljastetuista tiedoista.

Käyttäjiä kannustetaan myös tarkistamaan kaikkien muiden verkkosivustoillemme lähetettyjen linkkien kautta käytyjen verkkosivustojen tietosuojalausunnot ymmärtääksesi kuinka kyseiset sivustot keräävät, käyttävät ja jakavat tietoja. ISTH ei ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai muusta sisällöstä, johon pääsee minkään ISTH-sivuston kautta.

Ennen kuin paljastat toisen henkilön ISTH: n henkilötietoja, sinun on haettava kyseisen henkilön suostumus sekä henkilötietojen paljastamiseen että käsittelemiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

6. Maksukorttitiedot

Voit ostaa tavaroita tai palveluita ISTH: lta maksukortilla. Yleensä maksukorttitiedot toimitetaan suoraan ISTH-verkkosivuston kautta PCI / DSS -yhteensopivaan maksuprosessointipalveluun, jonka ISTH on tilannut, ja ISTH ei itse käsittele tai tallenna korttitietoja. Toisinaan ihmiset pyytävät ISTH: n työntekijöitä syöttämään heidän puolestaan ​​maksukorttitiedot PCI / DSS -yhteensopivaan maksuprosessointipalveluun. ISTH kehottaa sinua ehdottomasti ole lähettämättä näitä tietoja faksilla. Kun ISTH: n työntekijät saavat maksukorttitietoja yksityishenkilöiltä sähköpostitse, faksilla, puhelimitse tai postitse, ne syötetään ohjeiden mukaisesti ja poistetaan tai tuhotaan.

7. Henkilötiedot, joita saamme kolmansilta osapuolilta

ISTH voi saada henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansista osapuolista. Voimme esimerkiksi saada henkilökohtaisia ​​tietoja työnantajalta, jos hän ilmoittaa ilmoittautuvasi koulutukseen tai jäsenyyteen. Yksi kolmannen osapuolen koulutuskumppaneistamme voi myös jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ISTH: n kanssa, kun kirjaudut koulutukseen kyseisen kumppanin kautta.

8. ISTH-verkkosivustosi käyttö

ISTH: n verkkosivusto kerää automaattisesti tietyt tiedot ja tallentaa ne. Tiedot voivat sisältää IP-osoitteita, alueen tai yleisen sijainnin, jolla tietokoneesi tai laite käyttää Internetiä, selaintyyppi, käyttäjän tietokonelaitteisto ja -ohjelmisto sekä käyttöjärjestelmä, käytetyn verkkopalvelun tyyppi (mukaan lukien tuote) ID- tai sarjanumero ja tuotenumero) sekä muut ISTH: n verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, mukaan lukien katseltujen sivujen historia. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme suunnittelemaan verkkosivustomme vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita.

Voimme myös kerätä yleisiä tietoja siitä, kuinka ja kuinka usein käyttäjät käyttävät, selaavat tai tarkastelevat sisältöä verkkosivuillamme, mitä tuotteita he ostavat ja kuinka käyttäjät käyttävät online-palveluitamme ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Nämä tiedot, samoin kuin pääsyaikoihin ja verkkosivustojen viittauksiin liittyvät tiedot auttavat meitä ylläpitämään palveluidemme laatua ja keräämään yleisiä tilastoja verkkosivustojemme käyttäjistä. Useimmissa tapauksissa yllä kuvatut käyttötiedot eivät tunnista käyttäjiä henkilökohtaisesti, mutta joissakin tapauksissa ne voidaan linkittää henkilökohtaisiin tietoihin, kuten sähköpostiosoitteeseen. Jotkin verkkosivustoistamme tai käytettävän verkkopalvelun tyypistä ja kerättävistä käyttötyypeistä riippuvat, osa tai kaikki tällaiset tiedot voidaan linkittää käyttäjän tiliin.

Lisäksi, jos käyttäjä vastaanottaa sähköpostiviestimme HTML-muodossa, voimme käyttää teknisiä menetelmiä palveluidemme ja viestinnän parantamiseksi käyttäjälle esimerkiksi määrittämällä, onko kyseinen käyttäjä avannut tai lähettänyt edelleen sähköpostimme ja / tai napsauttanut kyseisten sähköpostien linkkejä tai selvittää, onko käyttäjä tehnyt kyselyn tai oston vastauksena tiettyyn sähköpostiviestiin. Nämä teknologiset menetelmät voivat antaa meille mahdollisuuden kerätä ja käyttää tietoja henkilökohtaisesti tunnistettavassa muodossa. Käyttäjät, jotka eivät halua tällaista HTML-sähköpostiviestistä kerättyä tietoa, voivat pyytää tulevien sähköpostien muodon muutosta ottamalla meihin yhteyttä suoraan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Voimme käyttää IP-osoitettasi myös palvelimemme ongelmien diagnosointiin ja verkkosivustomme hallintaan, suuntausten analysointiin, seuraamaan vierailijoiden liikkeitä ja kerätä laajaa väestötietoa, joka auttaa meitä tunnistamaan vierailijoiden mieltymykset. ISTH: n verkkosivusto käyttää myös evästeitä ja verkkomajakkeja (katso alla). Se ei seuraa käyttäjiä, kun he siirtyvät kolmansien osapuolien verkkosivustoille, ei tarjoa kohdennettua mainontaa heille eikä siksi reagoi DNT-signaaleihin.

Evästeet, web-majakat ja eivät seuraa

Evästeet ovat tietoja, jotka verkkosivusto siirtää käyttäjän kiintolevylle tallennusta varten. Web-majakat ovat läpinäkyviä pikselikuvia, joita käytetään keräämään tietoja verkkosivujen käytöstä, sähköpostivastauksista ja seurannasta. ISTH: n verkkosivusto käyttää evästeitä ja verkkomajakkeja tarjotakseen sivuston parannetut toiminnot (esim. Käyttäjätunnukset ja salasanakehotteet sekä konferenssin rekisteröinti) ja koota liikennetiedot (esim. Mitkä sivut ovat suosituimpia). Nämä evästeet voidaan toimittaa ensimmäisen tai kolmannen osapuolen yhteydessä. ISTH voi myös käyttää evästeitä ja verkkomajakkeja ISTH: n lähettämien sähköpostiviestien yhteydessä. ISTH: n verkkosivusto kaappaa myös rajoitettua tietoa (käyttäjän agentti, HTTP-viittaus, käyttäjän pyytämä viimeinen URL-osoite, asiakaspuolen ja palvelinpuolen napsautusvirta) verkkosivustomme vierailuista; voimme käyttää näitä tietoja yleisten liikennekuvioiden analysointiin ja rutiininomaiseen järjestelmän ylläpitoon. Sinulla on valintoja tietokoneesi evästeiden hallinnassa. Lisätietoja kyvystäsi hallita evästeitä ja verkkojäljitteitä, tutustu selaimesi tietosuojaominaisuuksiin.

ISTH-verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google, Inc: n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua seuratakseen, kuinka usein ihmiset käyttävät tai lukevat ISTH-sisältöä. Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, auttaa verkkosivustoa analysoimaan kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstä (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään ja tallennetaan Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille. Käytämme näitä tietoja kokonaisuutena ymmärtääksemme, mitä sisältöä jäsenemme pitävät hyödyllisenä tai mielenkiintoisena, jotta voimme tuottaa arvokkaimman sisällön tarpeitasi varten. Google käyttää näitä tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, laatiessaan raportteja verkkosivujen toiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjotakseen muita verkkosivustojen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google voi myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitteesi mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et välttämättä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä ISTH-verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinut koskevia tietoja yllä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.

ISTH käyttää markkinointitietokannan hallintaohjelmaa, joka asettaa evästeen, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa markkinointiviestinnän, kuten markkinointiviestin tai markkinointipohjaisen aloitussivun kanssa verkkosivuillamme. Tämä eväste kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, millä sivuilla vierailet ISTH-verkkosivustolla, historiasi saapuvan ISTH-verkkosivustoon, ostoksesi ISTH: lta ja vastaavat. Käytämme näitä tietoja arvioidaksemme markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet.

ISTH seuraa käyttäjiä, kun he siirtyvät ensisijaisesta julkisesta verkkosivustoltamme (ISTH.org) ISTH-jäsenyyttä koskevaan verkkosivustomme kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan, sekä kun verkkosivustomme vierailijat saapuvat markkinoinnin aloitussivun kautta. ISTH ei seuraa käyttäjiään, kun ne siirtyvät kolmansien osapuolien verkkosivustoille, ei tarjoa kohdennettua mainontaa heille eikä siksi reagoi DNT-signaaleihin.

9. Henkilötietojen käyttö ja käsittely

ISTH käsittelee henkilötietojasi tarjotaksesi meille pyytämiäsi tai ostamiäsi tavaroita tai palveluita, mukaan lukien jäsenpalvelut, tapahtumat, koulutukset, työpajat, julkaisut ja muu sisältö. Käytämme näitä tietoja hienosäätääksemme tavaroitamme ja palveluitamme räätälöidäksemme niitä paremmin tarpeisiisi ja kommunikoidaksemme kanssasi muilla ISTH-tarjouksilla, jotka saattavat olla sinulle merkityksellisiä.

Sinun ISTH: lle lähettämiä henkilötietoja käytetään tässä tietosuojakäytännössä tai ISTH-verkkosivuston tai keräyspisteen asianmukaisilla sivuilla määriteltyihin tarkoituksiin. ISTH voi käyttää henkilötietojasi:

  1. ylläpitää verkkosivustoa (esim. jäsenprofiilisi);
  2. räätälöi verkkosivusto sinulle;
  3. tarkistaa henkilöllisyytesi tilauksen yhteydessä, kirjautuessasi tilille tai estääksesi käyttäjän tilitietojen luvattoman käytön tai käytön;
  4. sallia verkkosivustolla olevien palvelujen käytön;
  5. toimittaa sinulle verkkosivuston kautta ostettuja palveluita;
  6. lähettää sinulle tiliotteita, laskuja ja maksumuistutuksia, ja kerätä maksuja sinulta;
  7. lähettää sinulle kaupallista viestintää, joka ei ole markkinointia;
  8. lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia, joita olet nimenomaan pyytänyt;
  9. lähetä sinulle sähköpostitse uutiskirjeemme e-yksityisyyden suojaa koskevista säännöistä, jos olet hyväksynyt tällaisen palvelun (voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos haluat peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen);
  10. käsitellä sinua tai sinua koskevia verkkosivustoon liittyviä tutkimuksia ja valituksia;
  11. pitää verkkosivusto suojattuna ja estää petoksia;
  12. tunnistaa tapoja, joilla voimme parantaa tuotteita ja palveluita vastaamaan käyttäjien tarpeita;
  13. tarkistaa verkkosivujen käyttöä koskevien ehtojen noudattamisen.


Jos lähetät henkilötietoja julkaistavaksi verkkosivustolla, ISTH julkaisee ja muuten käyttää näitä tietoja ISTH: lle tämän tietosuojakäytännön nojalla myöntämien oikeuksien mukaisesti.

ISTH voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi suorittaessasi mitä tahansa sopimusta, jonka teemme kanssamme, noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai jos ISTH: lla on perusteltu liiketoimintaetu käyttää tietojasi parantaaksemme tarjoamiamme palveluja ja tuotteita. Lakimittaisiin yritystarkoituksiin kuuluvat, mutta ei rajoitu niihin, yksi tai kaikki seuraavat: suoramarkkinoinnin tarjoaminen ja myynninedistämisen ja mainonnan tehokkuuden arviointi; palveluiden, tuotteiden ja viestinnän muokkaaminen, parantaminen tai mukauttaminen; petosten havaitseminen; tutkia epäilyttävää toimintaa (esim. palvelusehtojemme rikkomukset, jotka löytyvät) tätä) ja pitämällä verkkosivustomme muuten turvassa; ja data-analytiikan suorittaminen.

Lisäksi voimme käyttää tietosi seuraavilla tavoilla (tarvittaessa suostumuksen saamisen jälkeen):

  • Antaaksesi sinulle tietoja tuotteista ja palveluista, joita pyydät meiltä;
  • Lähettää sinulle säännöllisiä viestejä;
  • Antaaksesi sinulle tietoja muista tarjoamistamme tuotteista, tapahtumista ja palveluista, jotka ovat (i) samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai kysynyt tai (ii) kokonaan uusia tuotteita, tapahtumia ja palveluita;
  • Sisäisiin yritys- ja tutkimustarkoituksiin, jotka auttavat parantamaan, arvioimaan, kehittämään ja luomaan ISTH-verkkosivustoja (mukaan lukien käyttötilastot, kuten "sivunäkymät" ISTH: n verkkosivustoilla ja niiden tuotteissa), tuotteita ja palveluita;
  • Ilmoittaa sinulle verkkosivustojemme, tuotteidemme tai palveluidemme muutoksista tai päivityksistä;
  • Hallinnoida palveluitamme ja sisäisiä toimintoja, mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, tilastolliset ja tutkimustarkoitukset;
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin; ja
  • Muihin tarkoituksiin, joista voimme ilmoittaa sinulle ajoittain.

10. Milloin ja miten jaamme tietoa muiden kanssa

Tietoja ISTH-ostoistasi ja jäsenyydestänne ylläpidetään liittymis- tai profiilitilisi yhteydessä. ISTH: n sinulta keräämät henkilötiedot tallennetaan yhteen tai useampaan tietokantaan, jota ylläpitävät kolmannet osapuolet Yhdysvalloissa. Nämä kolmannet osapuolet eivät käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi tai pääsevät niihin muihin tarkoituksiin kuin tietokantojen tallentamiseen ja hakemiseen. ISTH voi myös kehottaa kolmansia osapuolia lähettämään tietoja sinulle, mukaan lukien kohteet, kuten mahdolliset ostot, tai materiaalia tapahtuman sponsorilta.

ISTH ei paljasta tai siirrä muutoin henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos: (1) suostut tai valtuutat sen; (2) se on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi, jonka olet allekirjoittanut kanssamme; (3) se liittyy edellä kuvailtuihin ISTH: n isännöimiin ja ISTH: n tukemiin konferensseihin; (4) tiedot toimitetaan lain noudattamiseksi (esimerkiksi etsintämääräyksen, haastuksen tai oikeuden määräyksen noudattamiseksi tai verovelvoitteiden noudattamiseksi), kanssamme tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuus tai työntekijöidemme tai muiden oikeudet, omaisuus tai turvallisuus; (5) tiedot toimitetaan edustajillemme, myyjillemme tai palveluntarjoajillemme, jotka suorittavat tehtäviä meidän puolestamme; (6) puuttua hätätilanteisiin tai Jumalan tekoihin; tai (6) käsitellä riitoja, vaatimuksia tai henkilöille, jotka osoittavat laillisen valtuuden toimia puolestasi; ja (7) ISTH-jäsenhakemiston kautta. Voimme myös kerätä aggregoituja tietoja jäsenistämme ja verkkosivustojen kävijöistä ja paljastaa tällaisten aggregoitujen (mutta ei henkilökohtaisesti tunnistettavien) tietojen tulokset kumppaneillemme, palveluntarjoajille, mainostajille ja / tai muille kolmansille osapuolille markkinointi- tai myynninedistämistarkoituksiin.

Huomaa, että kun paljastamme tai siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille rajoitettujen palvelujen tarjoamiseksi meidän puolestamme, kuten uutiskirjeiden julkaiseminen ja / tai lähettäminen, kokousten järjestäminen, käyttäjien lähettämien tilauksien täyttäminen ja lähettäminen sekä käyttäjien pyytämien liiketoimien suorittaminen , tarjoamme niille yrityksille tiedot, joita heidän on käytettävä antamaan meille erityiset tehtävät, jotka heille on palkattu suorittamaan. Kielletään niitä käyttämästä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja vaadimme niitä noudattamaan tiukkoja tietosuojavaatimuksia.

ISTH-verkkosivusto voi liittyä sosiaalisen median sivustoihin, kuten Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram ja muut. Jos valitset "tykkää" tai jaat ISTH-verkkosivuston tietoja näiden palveluiden kautta, sinun on tarkistettava kyseisen palvelun tietosuojakäytäntö. Jos olet sosiaalisen median sivuston jäsen, käyttöliittymät voivat sallia sosiaalisen median sivuston yhdistää sivustosi käynti henkilökohtaisiin tietoihisi.

Jos osallistut kongresseihin, koulutukseen, kokouksiin tai muihin tapahtumiin, ISTH voi käyttää ja julkaista henkilötietojasi, valokuvia ja videovaikutuksia tapahtumien ja / tai kokousten aikana ISTH: n tarkoituksiin.

ISTH ei luovuta henkilötietojasi ilman suostumustasi kolmannelle osapuolelle heidän markkinointitarkoituksiinan suoraan tai epäsuorasti.

ISTH asettaa jäsenetiedot ISTH-jäsenhakemiston kautta muiden ISTH: n jäsenten saataville verkkosivuston kautta. Jäsenet voivat valita pitävätkö henkilötietonsa yksityisenä kirjautumalla sisään tiliinsä ja muuttamalla mieltymyksiään.

11. Henkilötietojen siirto Yhdysvaltoihin

ISTH: n pääkonttori on Yhdysvalloissa. Sinulta keräämiämme tietoja käsitellään Yhdysvalloissa. Yhdysvallat ei ole hakenut eikä saanut Euroopan unionilta GDPR: n 45 artiklan mukaista päätelmää riittävyydestä. ISTH vetoaa poikkeuksiin tietyissä tilanteissa, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 49 artiklassa säädetään. ISTH kerää ja siirtää vain Yhdysvaltoihin vain henkilötietoja: suostumuksellasi; tehdä sopimus kanssasi; tai suorittaa ISTH: n pakottava perusteltu etu tavalla, joka ei ylitä oikeuksiasi ja vapauksiasi. ISTH pyrkii soveltamaan sopivia suojatoimenpiteitä henkilötietojesi yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi ja käyttämään niitä vain suhteessa ISTH: iin ja tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin käytäntöihin. ISTH minimoi myös oikeutesi ja vapauksien riskin, koska se ei kerää tai tallenna arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta.

12. tietojen säilyttämistä

Henkilötietosi tallennetaan pilvipohjaisten tietokannan hallintapalvelujen palvelimille, joihin ISTH osallistuu. ISTH säilyttää tiedot asiakkaan tai jäsenen liikesuhteen ajan ISTH: n kanssa. ISTH voi säilyttää kaiken toimittamasi tiedot varmuuskopiointia, arkistointia, petosten ja väärinkäytösten estämistä, analysointia, lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä varten tai silloin, kun ISTH muuten kohtuudella uskoi, että sillä on perusteltu syy siihen. Joissain tapauksissa ISTH voi halutessaan säilyttää tietyt tiedot depersonalisoidussa tai aggregoidussa muodossa. Lisätietoja siitä, missä ja kuinka kauan henkilökohtaisia ​​tietojasi säilytetään, sekä oikeuksistasi tietojen poistamiseen ja siirrettävyyteen saat ottamalla yhteyttä ISTH-osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

13. Valintasi ja oikeutesi

Jos käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos et enää halua vastaanottaa meiltä viestejä, voit ilmoittaa meille lähettämällä meille sähköpostia osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Lähettämämme viestinnät saattavat sisältää opt-out-mekanismeja, joiden avulla voit muuttaa asetuksia. Kaikki jollain verkkosivustoillamme rekisteröidyt käyttäjät voivat kirjautua sisään tiliinsä ja käyttää tai päivittää tiliin tällä hetkellä liitettyjä yhteystietoja, kuten esimerkiksi postiosoitteen tai sähköpostiosoitteen. Käyttäjät voivat myös pystyä käyttämään verkkosivustojamme tarkastelemaan ja päivittämään tietoja viimeisimmistä tilauksista, maksuasetuksista (kuten luottokorttitiedot), sähköposti-ilmoitusasetuksista ja aiemmista tilauksista. Jos salasana on unohdettu, käyttäjä voi löytää myös ohjeet sen palauttamiseksi tilitietosivulta.

Viestintäominaisuuksien suhteen käyttäjä voi lopettaa uutiskirjeiden tilaamisen seuraamalla minkä tahansa vastaanotetun uutiskirjeen ohjeita. Käyttäjän, jonka sähköpostiosoite on muuttunut ja joka haluaa jatkaa uutiskirjeiden vastaanottamista, on käytettävä tiliä ja päivitettävä sähköpostiosoitetiedot, ja hänen on ehkä kirjauduttava uudestaan ​​uutiskirjeeseen. Toisinaan lähetämme sähköposteja verkkosivustojen häiriöistä, uusista tuotteista ja muista uutisista tuotteistamme ja palveluistamme. Nämä sähköpostit lähetetään kaikille tilinomistajille, eivätkä ne ole liittymäpohjaisia. Tällaisia ​​sähköposteja pidetään osana palveluitamme verkkosivustojemme käyttäjille. Käyttäjä voi poistaa nämä viestit käytöstä noudattamalla sähköpostin lopussa olevia poistumisohjeita.

Paikallisen lainsäädännön mukaisesti (esimerkiksi Euroopan unionin yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetään tietyistä rekisteröidyn oikeuksista), sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia tietoihimme, jotka olemme keränneet ja jotka liittyvät sinuun. Kehotamme sinua ottamaan yhteyttä meihin päivittääksesi tai oikaistaksesi tietosi, jos ne muuttuvat tai jos uskot, että kaikki sinusta keräämämme tiedot ovat epätarkkoja. Voit myös pyytää meitä näkemään, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on sinusta, poistamaan henkilökohtaiset tietosi ja voit kertoa meille, jos vastustat henkilökohtaisten tietojemme käyttöä. Joillakin lainkäyttöalueilla sinulla voi olla oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Jos haluat keskustella tai käyttää käyttämiäsi oikeuksia, lähetä meille sähköpostia sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Voit myös pyytää tietoja: käsittelyn tarkoituksesta; kyseiset henkilötietojen luokat; kuka muu ISTH: n ulkopuolella on saattanut vastaanottaa tietoja ISTH: lta; mikä tietolähde oli (jos et toimittanut niitä suoraan ISTH: lle); ja kuinka kauan sitä säilytetään. Sinulla on oikeus korjata / oikaista ISTH: n ylläpitämä henkilötietojesi tietue, jos se on epätosi. Voit pyytää ISTH: ta poistamaan kyseiset tiedot tai lopettamaan niiden käsittelyn tietyin poikkeuksin. Voit myös pyytää, että ISTH lopettaa tietosi käytön suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin maissa sinulla on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos sinulla on huolta siitä, kuinka ISTH käsittelee henkilötietojasi. Jos laki sitä vaatii, ISTH toimittaa pyynnöstäsi henkilötietosi sinulle tai välittää ne suoraan toiselle rekisterinpitäjälle.

ISTH: n jäsenille, konferenssiin osallistujille ja muille tarjotaan kohtuullinen pääsy henkilötietoihisi pyynnöstä ISTH: lle osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Jos pääsyä ei voida tarjota kohtuullisessa ajassa, ISTH antaa sinulle päivämäärän, jolloin tiedot toimitetaan. Jos pääsy jostakin syystä evätään, ISTH antaa selityksen, miksi pääsy on evätty.

14. Tietojesi turvallisuus

ISTH ylläpitää fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojatoimia ISTH: lle siirrettyjen tietojen ja henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen yksityisyyden suojaamiseksi. ISTH päivittää ja testaa tietoturvatekniikkaansa säännöllisesti. Rajoitamme pääsyä henkilötietoihisi vain niille työntekijöille, joiden on tiedettävä nämä tiedot tarjotakseen sinulle etuja tai palveluita. Koulutamme työntekijöitämme luottamuksellisuuden tärkeydestä ja tietosi yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpidosta. Sitoudumme ryhtymään asianmukaisiin kurinpitotoimenpiteisiin työntekijöidemme yksityisyyden suojaamiseksi.

Käyttäjän, joka päättää rekisteröityä mille tahansa ISTH-verkkosivustolle tai verkkopalvelussa, on luotava salasana. Käyttäjä voi muuttaa tämän salasanan milloin tahansa kirjautumalla ensin palveluun käyttämällä nykyistä salasanaa ja asettamalla sitten uuden. Käyttäjän vastuulla on pitää salasana luottamuksellisena. Käyttäjän, joka on kirjautunut sisään tietokoneella, joka on jaettu muiden kanssa, tulee aina kirjautua ulos verkkosivustolta ennen poistumista, jotta tietokoneen myöhemmät käyttäjät eivät pääse käyttämään kirjautumisensa tietoja. Käyttäjä, joka uskoo, että joku on käyttänyt salasanaa tai tilin ilman heidän lupaa tai jos hänellä on syytä uskoa, että tietoturva on mahdollisesti loukannut, hänen tulee ilmoittaa meille heti, että heidän salasanansa vaihdetaan.

15. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ja päivitykset

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen ehdot ja / tai minkä tahansa muun sopimuksen, joka meillä voi olla kanssasi. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, sinun ei tule käyttää tätä verkkosivustoa tai mitään ISTH-etuja tai palveluita. Hyväksyt, että kaikkiin yksityisyyttä koskeviin kiistoihin tai tämän yksityisyydensuojakäytännön ja käyttöehtojen ehtoihin tai mihin tahansa muuhun sopimukseen, joka meillä on kanssasi, säädetään Pohjois-Carolinan osavaltion laeissa. Suostut myös noudattamaan vahingonkorvausrajoituksia, jotka sisältyvät mihin tahansa sopimukseen, joka meillä voi olla kanssasi.

Koska organisaatiomme, jäsenyytemme ja edut muuttuvat ajoittain, tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen odotetaan myös muuttuvan. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja milloin tahansa, mistä tahansa syystä, ilman erillistä ilmoitusta sinulle, muuten kuin muutetun tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen julkaiseminen tällä verkkosivustolla. Sinun tulisi tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti nähdäksesi voimassa olevat tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot sekä siihen mahdollisesti tehdyt muutokset. Tämän sisällön määräykset korvaavat kaikki aiemmat ilmoitukset tai lausunnot yksityisyydensuojakäytännöistämme ja tämän verkkosivuston käyttöä säätelevistä ehdoista.

Kysymyksiä tai kommentteja tästä tietosuojakäytännöstä?

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai valituksia tietosuojakäytännöstämme, soita meille, lähetä sähköpostia tai kirjoita meille osoitteessa:

Kansainvälinen tromboosin ja hemostaasin yhdistys

Huomio: Yksityisyys

610 Jones -lauttatie, Suite 205

Carrboro, NC 27510-6113

Yhdistää valtioita

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Puhelin: +1 919 929-3807

Emme lähetä myynninedistämis- tai markkinointimateriaalia vastauksena kysymystä tai kommenttia koskeviin yhteyshenkilöihin, ellet anna siihen suostumusta.